reklama

moze galeria brzuszkow ??

carmella nie wstawiłam zadnej fotki "gołego" brzuszka bo mi wstyd pokazac to co mi sie stało z pepkiem po kolczyku:-D stary rozstep to mało :-p:-D moj jest tak gigantyczny do tego rozciagniety, czerwono-siny i błyszczacy... rozstep jest wielkosci 1,5cm na 1,5cm :eek::crazy:

reklama
Mi w tym tygodniu tak zaczeły "strzelac" rozstepy na brzuchu, wczesniej nie miałam ani jednego a teraz masakra, niestety nie zakryje tego niczym. Obawiam sie ze moze pojawic sie ich jeszcze wiecej tym bardziej ze miesiac jeszcze do rozwiazania. :eek: Na udach miałam od poczatku ciazy:zawstydzona/y:, w sumie nabawiłam sie ich w wieku dojrzewania a teraz sie aby pogłebiły. Zazdroszcze tym co nie maja ani jednego:tak:

ja tez przez długi czas nie miałam nic. Później pojawił się jeden,później kolejny aż w końcu za nim się obejrzałam to cała lewa i prawa strona brzucha była już w rozstępach:baffled:

mi na udach wyskoczyły chyba w ciągu jednego dnia... rozbierałam się czy coś, nagle patrzę i rozstępy!!!! pomyślałam o kur.. co to jest?! i złudne nadzieje, że się nie powiększą..

reklama
Ja do dzis rozstepow zero i w tej ciazy nie nabawilam sie zadnego, nigdzie. W tamtej tez. Ale mam z dawna dawna na plecach bo za szybko roslam a pozniej w innych miejscach od tycia i chudniecia. Az dziwie sie, ze podczas obydwu ciaz brak.
Ale gdyby na brzuchu wyszly to na pewno bym usuwala, innej opcji nie ma, brzuch to takie centralne miejsce ze nie da sie inaczej, tymbardziej ze tu wychodza wielkie i szerokie a nie cieniutkie, ledwo widoczne.
Kuzynce mnostwo wielkich wyszlo w ciazy, planuje jeszcze drugie dziecko i bedzie tez usuwala.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry