reklama

moze galeria brzuszkow ??

z tym ze usuwanie laserem jest drogie jeden rozstep to u mnie 200zł ( i nie zawsze jedna sesja wystarczy,czasem jeden rozstęp usuwa sie do 3 razy wiec wyjdzie nawet 600zł za jeden) ja bym chyba poszla z torbami po takich wydatkach heheh

reklama
Witajcie:)
To ja też pochwalę się moim pełno gabarytowym brzucholem:-) a jeszcze sporo przed nami...

Zobacz załącznik 451876 Wielkanocne jajeczko jakieś 2 tygodnie temu

Zobacz załącznik 451877 Belly painting: Kosmiczny spacer:) w 6 msc.

Buziaczki i pozdrowionka:))

Witam!!
Sliczne te Wasze brzusie takie zgrabniutkie.
To i ja sie pochwale swoim wielkim brzusiem ( 32tyg i 6dni):-)
Zobacz załącznik 451988

Dziewczyny brzuszki śliczne!!!

U mnie było kilka rozstępów po Julci nad pępkiem ale niestety zaczynają pojawiać się nowe... :-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(
załamka...... :-(:-(:-( a smaruję się regularnie od 16tc :zawstydzona/y: ehhh....

Z tymi rozstepami to jest taka historia ze jak maja byc to beda.Jak skora nie jest elastyczna to i tak popeka.Ja sie smaruje co mi pod reke wpadnie,raz kremem specialnym na to dziadostwo a przewaznie zwyklymi balsamami i jak dotad nic mi nie popekalo.Moze dla tego ze brzuch mam nie za wielki i skora nie specialnie napieta choc kolo miejsca po kolczyku cos tam sie zaczerwienilo.Ciesze sie bo lubie paradowac w kostiumie kapielowym 2 czesciowym w lato.Mam nadzieje ze dojde do formy przez 2 m-ce.

Ja przez chudniecie-przybieranie-chudniecie na wadze mam od nastoletnosci rozstepy na udach i ciut na piersiach.Sa byly,nie znikna.A brzuszek mam przesliczny,gdyby nie blizna po cc i wyrostku-ale nawet nie zwracam na to uwagi.
O.K. a to moj ubrany brzuszek w stanie spoczynku-zdjecie poranne po siusianiu ;-)
pancia 35.jpg
A tutaj powod moich (uwielbianych)boli,wypychajacy sie Leo - mowilam,ze chce wyjsc przez pepek ;-)

pancia wow.jpg

Ostatnia edycja:
Fiore super brzuszek a to drugie zdjęcie rewelacja:-) Ja też muszę się postarać i złapać Julcię jak się wypina:-) ale ciężko bo cwaniara jakby wiedziała że ją obserwuje i się uspokaja:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry