reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Może się wkońcu poznamy :):):):)

przezylam..bylo ciezko, nie bede ukrywac. ale mialam przy sobie rodzine i wspanialych przyjaciol, ktorzy byli ze mna w najtrudniejszych chwilach. teraz chce sie cieszyc chwila obecna i tym, ze pod serduszkiem mam mala fasolke:)

Lorien ja zmeczona chodze i powolutku dopadaja mnie mdlosci, mam nadzieje, ze nie bedzie z nimi tak jak ostatnio, a nawet gdyby to prezecoiez dam rade, no nie?:)

reklama
Podobnie jak ze mną, przy czym teraz mam zachciankę ale nie mam pojęcia na co. I trochę kiepski dzionek dzisiaj.

Serdecznie witam w to cudowne popołudnie. Mam do zakomunikowania, że
jestem w ciąży!!!!
Według terminu ostatniej miesiączki jest to 7 tydzień, a według usg i mnie 5. :D Widziałam maleństwo na monitorze. Fasolka ma już 9,7mm. ALe jestem szczęśliwa. Dzisiaj tyle, muszę ochłonąć.
Pozdrawiam Was kochane!!!!!!!!!!!!!!!! ;)

Powieliłam jakby ktoś nie przeczytał na poprzedniej stronie, przepraszam, ale chyba mi się w głowie przewróciło :D

powoli wracam do siebie, ale dalej nie mogę jeszcze uwierzyć w to szczęście. Cudowny ognik w tunelu szarej codzienności

Powiedzcie mi błagam, czy jeżeli się potknęłam o próg i trochę mną zerwało do pionu, to czy nic nie będzie mojej dzidzi? Strasznie się boję

reklama
Do góry