reklama

MULTIMAMY - wątek główny

gratuluję synka, pewnie tatuś dumny :-)
U Szymusia widze lekką poprawę, piękne kupki robi i jakby mniejsze wysypki. Wczoraj Pani ze sklepu przywiozła mu chlebek i ciasteczka. Ciasteczka mają super smak, ale ten chleb - porażka, smakuje jak suchary bezcukrowe i jest twardawy, chyba będę mu smażyć obtoczone jajkiem, bo na pewno nie zje...a 10 zł nie wyrzucę w błoto.
Asia dziś sama usiadła!! Narazie jeden raz... czekam na kolejny ;-)
Cyca daję jej może 2-3 razy, a tak to juz zupki, kaszki i butelka z mlekiem;-) i mogłam pojechać do miasta, a babcia ją pilnowała i mogla nakarmić.
Za miesiąc jedziemy na wesele i nie będę musiała cyca wywalać przy wszystkich gościach :-)

reklama
dziewczynki czytam was!!!! Ale nie pisze, bo dużo się dzieje...
Najważniejsze napiszę - maksio idzie do przedszkola!!!!!!:-)
a resztę komentarza w przyszłym tygodniu ;-)

A my wróciliśmy z tygodniowego pobytu z domku letniskowego w Borównie, koło Skarszew. Miło było, ale wszystko co miłe szybko się kończy.

No i ... moje dziewczyny też zapasożytowane... Wściekła jestem. Julka musiała jakieś paskudztwo przynieść z piaskownicy a Anka podłapała. Jutro jedziemy do laboratorium się badać.

No tak.. sezon. My jednak idziemy w czwartek do lekarza. Na diecie nadal jesteśmy. Ale jeśli to lamblie, to czytam że zero weglowodanów, czyli słodycze odpadają ale i makarony.... biedne dziecko bedzie codziennie na ziemniakach

A u nas właśnie nie lamblie.
Tylko jakieś małe, czarne i cieniutkie. Opisowo mi pasuje do włośnicy, boję się strasznie. Zobaczymy co wyjdzie po badaniach. Ale piaskownice itp omijam już z daleka...

w linku nic nie ma :-)

BlackWizard, a kiedy idziesz do lekarza? Jak to odkryłaś?
U Asi co jakiś czas widzę takie czarne niteczki.. ale zwaliłam to na zieleninkę co gotuję jej w zupkach

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry