Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
. Justysia mówiła mama, tata, baba i dada i coś tam po swojemu ale przestała na rzecz właśnie prób poruszania się samej.dzieki za kciukiJulisia trzymam kciuki za piątkową wizytę, a czego musiałaś dodatkowo płacić??
ponieważ jestem juz 3 raz w tej ciąży chora na gardło a do tego ten kaszel bardzo długo się utrzymuje (ostatnio 1,5miesiąca) to dostałam jeszcze skierowanie na badania pod kątem bakterii i za to musiałam płacić no i jeszcze czekać 2 tygodnie na wynik 
biedactwa też zdróweńka życzę i jedzeniem nie przejmuj się za bardzo ale pilnuj aby się nieodwodniły dzieciaczki bo wtedy to już tylko szpitalhej
my wróciliśmy z 18-tki z biegunką U Pauliny a teraz wymioituja obydwoje nawet łyka herbaty nie mogą wypic bo zaraz z powrotem :-(
wszystko mam do prania poduszki kołdry prześcieradła a te biedulki chca pic jeśc aLE zaraz z powrotem wszystko wraca jak nie poprawi się mamy skierowanie do szpitala:-(
trzymam kciuki by jak najszybciej wszystko wróciło do normybrawo zuch dziewczyna!Z tego wszystkiego zapomniałam się pochwalić, że Justysia całkiem nieźle sama stoi. Zostawiłam ją w pokoju na dywanie. Wchodzę po minucie a ona stoi przy łóżku i próbuje się złapać z drugiej strony stoliczka. I nawet kilka razy się niczego nie trzymała i stała, ale podejrzewam że jakby zobaczyła że się nie trzyma to by się przestraszyła, bo ona jakoś tak ma, że panikara
- po mamusi zresztą
![]()
pewnie to chwilowa zazdrość i zaraz mu przejdziePS. zauważyłam ostatnio niepokojącą rzecz... jak chłopcy są razem (jest weekend, Maksio nie poszedł do przedszkola), to Oluś jest nerwowy. Nie chce bawić się z bratem, nie chce bawić się sam, ciągle tylko mama i mama. Częściej ma napady złości, buntuje się. Staram się poświęcać im czas "po równo", tulę ich jednocześnie, więc nie bardzo wiem o co chodzi![]()