reklama

MULTIMAMY - wątek główny

reklama
Witajcie mamusie:-)
Wczoraj byłam z Mateuszem u lekarza w sprawie tych krostek na buzi no i prawdopodobnie to uczulenie na truskawki . Pediatra zasugerowała mi żeby pare razy umyć mu buzię w krochmalu i powinno pomóc . Na początku trochę sceptycznie podeszłam do tego pomysłu ,ale spróbowałam i przyznam się szczerze, że dziś już jest dużo lepiej.Kto by pomyślał.....:confused:
W dniu dziecka odwiedziło nas paru gości i maluchy dostały trochę zabawek .Mateuszka zahipnotyzowały nowe samochody na punkcie których dosłownie ma bzika, a Kamila zadowoliła się nowymi ubrankami :-)
Liza ja od początku karmię małą mlekiem modyfikowanym dlatego od czwartego miesiąca zaczęłam wprowadzać jej nowe rzeczy do diety.
Emilia twoje córcie są prześliczne i jakie słodkie mają loczki:-)
Maks olo moi teściowie to temat rzeka ....Właściwie to teściowa bo teść to się wogóle nie udziela ( przykład: Kamilę widział tylko raz odkąd się urodziła , szkoda słów....), a teściowa czasami ma jakieś przebłyski czułości w stosunku do dzieci , ale to bardzo rzadko...
Magda mi jak się ząb złamał a dokładnie czwórka to musiałam wyłożyć prawie 2000 zł bo tamtego nie dało się już odtworzyć i trzeba było zrobić nowy ....normalnie masakra....
Na tuska super ,że małej minął już strach przed wodą, teraz to pewnie nie będzie chciała z niej wychodzić:-)
A to kilka fotek mich skarbów:)

Uploaded with ImageShack.us

Ostatnia edycja:
Cześc kobitki.Co do tego zęba to robiony był już trzeci i ostatni raz.Jak znowu się posypie to trzeba potrzebna będzie korona:tak:Ja dziś byłam na wizycie u gin.i znam juz termin cc.Jeżeli nic sie wcześniej nie wydarzy to 20.06 będę już tuliła swego drugiego synka.Mam nadzieję,że dotrwam do tego dnia,bo Kuba mimo ustalonego terminu cc i tak wylazł prawie 3 tyg.wcześniej:/
Rusałka-ale masz słodziaki!!!Jakie piękne to niebieskie Mateuszowe oko:)A Kamilka jakie loki-CUDO!!!

To i ja Wam pokażę mojego czorta-fotki z dziś:)

Załączniki

• DSCF0432 [Rozdzielczość Pulpitu].jpg
    DSCF0432 [Rozdzielczość Pulpitu].jpg
    29,7 KB · Wyświetleń: 55
  • DSCF0424 [Rozdzielczość Pulpitu].jpg
    DSCF0424 [Rozdzielczość Pulpitu].jpg
    27,5 KB · Wyświetleń: 71
  • DSCF0434 [Rozdzielczość Pulpitu].jpg
    DSCF0434 [Rozdzielczość Pulpitu].jpg
    28,4 KB · Wyświetleń: 79
WitamAle pustki :szok:, chyba każdy taki wykończony po ciepłym dniu.

A ja jutro wybywam z dziewczynami z forum na basenik (z dzieciaczkami oczywiście). Pierwszy raz. Bardzo się cieszę, i zarazem boję. Nie wiem jak sobie z moimi urwisami poradzę :sorry2:

magda, rusałka super zdjęcia :tak:

na-tuska udanego weekendu :tak:

czesc!

rusalko, magdo dzieciaczki przeslodkie!!!!!!!!!!

u nas totalny dom wariatow!!!!!!!!!!!!!!!!

w jednym wielkim skrocie, na poczatku tyg spodziewalismy sie kasy na zorganizowanie chrzcin mlodego, a jak sie okazalo przyszly dopiero wczoraj:szok:, normalnie nie wiem w co mam rece wlozyc, porcz stroju mlodego, nie mam nic na te chrzciny!!!!!!!!!!!!!!!!!!stres zjada mnie do tego stopnia, ze w nocy spac nie moglam

sory ze tak samolubnie,

ale jak ogarne to cale szalenstwo to bede bardziej sumiennie opisywac, wam dziewczynki

Na-tusko sprawdziłam w książce podarowanej przez Prezesa – ROD ;)
Nasz domek ma – hmmm może do 30m2. Tak myślę, ale ręki nie dam uciąć. My tez mamy schowek ;)

Emilia, to Wy macie taki domek all inclusive ;)
Fotki super, a na tych krzesełkach wiklinowych – rewelacja!!!! Najmłodsza jak zaciesza :)
czekam na relację z basenu :) no i podziwiam, bo ja bym sama z dwójką nie poszła...

magdo, tylko że ja bym właśnie chciała nie koperty, tylko, żeby chłopcy mieli normalną Babcie, Dziadka, Ciocię, Wujka, ale to marzenie, które się nigdy nie spełni :(
ja tam akurat miałam dla chłopaków chodzik, ale nie taki zwyczajny... fotka ;) ratował kiedy musiałam lecieć z drugim szybko pod prysznic itd... nie żałuję jego zakupu i udało mi się go sprzedać w dobrej cenie ;)
bym nie mogła mieszkać tak wysoko, bo mam lęk wysokości ;) ale widzę fotel w użyciu ;)
Kuba śliczny jak dziewczynka :)

rusałko współczuję uczulenia Mateuszka
no moje dzieci tez drugiego dziadka nie mają – widział ich może ze 3 razy... jest nałogowym alkoholikiem i żyje na innym świecie....
dzieciaczki słodkie, no i nie napiszę nic oryginalnego – ale Synuś ma oczy!!!! ;)

agato spokojnie – wszystko się uda :)

A mi chłopcy przespali dziś całą noc i aż uwierzyć w to nie mogę ;)
Dziś trochę spraw bankowych, księgowych, więc do wieczora :)

agata udanych chrzcin :tak:

maks_olo oby więcej takich nocy :-)

A ja już po baseniku. Ale było super. Nie było się czego bać. Dziewczyny sobie świetnie radziły. Dla dzieci woda jest tak do moich kolan. Natalka ganiała sama, właziła pod fontanny, chlapała wodą wszystkich, A Justysia chodziła przy barierce, za rączkę, też chlapała wodą i uśmiech im nie schodził z buziaków :-D.

Teraz obie smacznie sobie śpią, a ja idę pakować się na wyjazd.

reklama
urocze dzieciaczki:-D

magda to cc juz niebawem:tak: jakie samopoczucie?

agata, spokojnie, bez stresu swiat sie przeciez nie zawali

rusalka tez niby mialam uczulenie na truskawki, wiec maluchowi wspolczuje. A moze to bardziej nawozy, bo bez nawozenia moge jesc i mnie nie wysypuje...

Emilia
udanego wyjazdu:tak:

a ja no coz lodowki otwierac nie moge a na jutro papu musze robic:crazy:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry