reklama

MULTIMAMY - wątek główny

Kurcze! Forum nam umarło ;)

Nareszcie mam chwilę :)
Cały weekend oczywiście na działce ;) Chłopcy dostali hamak, ja zgrabiłam całą trawę, Andrzej przekopał kolejne metry ziemi ;) się kręci :)
W sobotę byliśmy na grillu u znajomych – 2 drineczki i do domu; po chwili wchodzi Maksio do pokoju i mówi „Dzień dobry. Ja chcę spać z Mamusią” ;)
Wczoraj w przedszkolu był angielski pokazowy – nie wzięłam kamery, bo myślałam, że Maksio nie będzie chciał uczestniczyć, a on śpiewał, tańczył, pokazywał – normalnie łezka w oku ;)
Wczoraj Andrzej dostał propozycję pracy w optyku w Nowym Mieście koło Brodnicy... tylko, ze to wiążę się z naszą przeprowadzką, a nie wiemy czy tego chcemy....

Emilia a fotki zrobiłaś na basenie? Ciesze się, że tak fajnie było, ja się i tak nie odważę ;)

Livastrid -współczuje i pocieszam – ja mdłości w jednej i drugiej ciąży – masakra :/

Liza u Was coś nowego? Dzieciaczki świetnie ;)

Nickie współczuję wyrwanego zęba, a właściwie samopoczucia a nie zęba ;)
Ciesze się, że zadowolona z logopedy jesteś :)

gratulacje trójkowamamo :)

Nikolajdo polecam suwaczki lilypie ;)

na-tusko Mąż pomalował już domek w środku, wstawiliśmy kanapę, jeszcze dywan, firanki i stół i Wam fotki zamieszczę ;)

magdo jak tam oczka Młodego?

reklama
hej, ale puusoo

zyje zyje... ale caly czas czasu brak, po chrzcinach ok!! tylko ten upal byl zabojczy!!!!!!! ale dalismy rade wiec juz mamy w domu chrzescijanina:-) u fotografa mlody tak dal czadu ze nie szlo mu zdiecia zrobic w koncu na slodkiegho cukierka urobilismy go,w momencie kiedy dalam mu polizac cukierka, uspokajal sie, i fotograf cykal wtedy jak opetany heheh

hmm, ciekawe czy julisia tuli juz swoje malenstwo?????????

magda2591 daj znac co z oczkami maluszka!!!

hej
maks u nas nic nowego w sumie... Jutro Mikus konczy roczek, zlecialo szybko... w niedziele chrzestny bedzie i dziadkowie, a chrzestna jeszcze za tydzien... Nic nie robie tylko tort tesciowa zrobi i jakies ciasto i ja jedno ciasto jakies zrobie....

agata super ze chrzciny wyszly ok.

NO NARESZCIE LASKI!!!!Juz się bałam,ze nadal gdzieś imprezujecie a ja mam takie nudne życie:)Rafał był wczoraj z Kuba u okulisty,ktory stwierdzil zapal.spojówek.Przepisał jakieś lekkie krople.Jak do jutra nie będzie widać poprawy to mamy się zgłosić po coś mocniejszego.Niestety dziś to oczka wygląda już dużo gorzej,więc pewnie jutro znowu do okulisty:(Dziewczyny możliwe,ze to od słońca takie pogorszenie?Nie tarł tych oczek dotychczas a teraz zaczął bidulek.
Ze mną (tzn z moim kręgosłupem)jest już tak źle,ze nie ruszam się z chaty a po domu ledwo,ledwo.Boję się,ze moga mi zostac jakieś powikłania i zastanawiam się bardzo czy nie pogadać z moim ginek.o wczesniejszym terminie cc.Z dnia na dzień jest coraz gorzej:-(Modlę się tylko,zeby po porodzie to przeszło,bo nie wiem jak dam rade z takim bólem kręgosłupa,bólem po cc i jeszcze z 2 maluchów.
agata-no i masz z głowy!czekamy na foty cukierkowego chrześcijanina!!!
liza-wycałuj jutro mikusia od cioć!!!!
max_olo-to macie pewnie teraz dylemat z tą przeprowadzką?my już raz to przerabialiśmy.Rafał dostał propozycję przeniesienia do W-wy,ale sie nie zdecydowalismy.Teraz za to kolega go ciągnie do Wrocławia.powiem szczerze,ze myśle nad tym coraz powazniej.już mam dość Szczecina.

magda hehe wspolczuje tego bólu kregoslupa... trzymaj sie dzielnie!!!

Ja juz rok temu zapowiedzialam sie u siostry na tydzien i mialam odwolywac, ale jednak stwierdzilam ze takie oderwanie sie mi przyda... Jak myslicie? niby nie daleko ale pojade z dziecmi, odpoczne od tego wszystkiego, dzieci sie wybawia z córką siostry...
Ehhhh....

No ja to wlasnie bym chciala od rodziców odpoczac... mam ich na codzien i ich gadanie... ehhhh... wogole tam juz u siostry bylam rok temu i jest inna atmosfera, bylam tam 5 dni a odpoczelam z dziecmi jakbym byla gdzies ze 2 tyg :tak:

reklama
Liza-wyjezdzaj kobito i nawet sie nie zastanawiaj!Przyda się Tobie i dzieciakom taka odskocznia!I Wy odpoczniecie i rodzice też-od razu atmosfera się oczysci:)
na-tuska-dzwoniłam właśnie do mojego gin.kazał przyjechać jutro.obejrzy,zbada i będziemy decydować co dalej:confused:możliwe ,ze wysle mnie do ortopedy,ale ten i tak mi nic przecież przed porodem nie zrobi:/

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry