maks_olo
Kwietniowi Chłopcy :)
Kurcze! Forum nam umarło 
Nareszcie mam chwilę
Cały weekend oczywiście na działce
Chłopcy dostali hamak, ja zgrabiłam całą trawę, Andrzej przekopał kolejne metry ziemi
się kręci 
W sobotę byliśmy na grillu u znajomych – 2 drineczki i do domu; po chwili wchodzi Maksio do pokoju i mówi „Dzień dobry. Ja chcę spać z Mamusią”
Wczoraj w przedszkolu był angielski pokazowy – nie wzięłam kamery, bo myślałam, że Maksio nie będzie chciał uczestniczyć, a on śpiewał, tańczył, pokazywał – normalnie łezka w oku
Wczoraj Andrzej dostał propozycję pracy w optyku w Nowym Mieście koło Brodnicy... tylko, ze to wiążę się z naszą przeprowadzką, a nie wiemy czy tego chcemy....
Emilia a fotki zrobiłaś na basenie? Ciesze się, że tak fajnie było, ja się i tak nie odważę
Livastrid -współczuje i pocieszam – ja mdłości w jednej i drugiej ciąży – masakra :/
Liza u Was coś nowego? Dzieciaczki świetnie
Nickie współczuję wyrwanego zęba, a właściwie samopoczucia a nie zęba
Ciesze się, że zadowolona z logopedy jesteś
gratulacje trójkowamamo
Nikolajdo polecam suwaczki lilypie
na-tusko Mąż pomalował już domek w środku, wstawiliśmy kanapę, jeszcze dywan, firanki i stół i Wam fotki zamieszczę
magdo jak tam oczka Młodego?
Nareszcie mam chwilę
Cały weekend oczywiście na działce
W sobotę byliśmy na grillu u znajomych – 2 drineczki i do domu; po chwili wchodzi Maksio do pokoju i mówi „Dzień dobry. Ja chcę spać z Mamusią”
Wczoraj w przedszkolu był angielski pokazowy – nie wzięłam kamery, bo myślałam, że Maksio nie będzie chciał uczestniczyć, a on śpiewał, tańczył, pokazywał – normalnie łezka w oku
Wczoraj Andrzej dostał propozycję pracy w optyku w Nowym Mieście koło Brodnicy... tylko, ze to wiążę się z naszą przeprowadzką, a nie wiemy czy tego chcemy....
Emilia a fotki zrobiłaś na basenie? Ciesze się, że tak fajnie było, ja się i tak nie odważę
Livastrid -współczuje i pocieszam – ja mdłości w jednej i drugiej ciąży – masakra :/
Liza u Was coś nowego? Dzieciaczki świetnie
Nickie współczuję wyrwanego zęba, a właściwie samopoczucia a nie zęba
Ciesze się, że zadowolona z logopedy jesteś
gratulacje trójkowamamo
Nikolajdo polecam suwaczki lilypie
na-tusko Mąż pomalował już domek w środku, wstawiliśmy kanapę, jeszcze dywan, firanki i stół i Wam fotki zamieszczę
magdo jak tam oczka Młodego?

możliwe ,ze wysle mnie do ortopedy,ale ten i tak mi nic przecież przed porodem nie zrobi:/