Witam! Czasu brak... za chwilę lecę na USG łydki – 3majcie kciuki, aby to nic groźnego nie było....
Lizo najlepsze życzonka dla Mikusia!!!! niech zdrowo rośnie

no i jedź, jak tylko masz ochotę

gratulacje dla chodzącego Mikołaja
magdo 3mam kciuki za oczka Młodego. Moi chłopcy też przechodzili zapalenie spojówek, trochę krzyku było przy zakraplaniu, ale dali radę

Nie słyszałam, żeby stan oczu pogarszał się od słońca, ale kto wie co się dzieje przy zapaleniu...
3mam kciuk za Twój kręgosłup i na pewno dasz radę!!!!
magdo, nigdy się nie przeprowadzałam, od zawsze mieszkam w jednym miejscu i ciężko mi to ogarnąć... choć z drugiej strony, to dla nas szansa.... i tak jak piszesz, że masz dość Szczecina, to ja nie mam dość Starogardu – myślałam, że zawsze będę tu mieszkać

przeprowadzka zawsze była w jakiś planach, ale bardzo odległych, a teraz mielibysmy się przeprowadzić w lipcu, najpóxniej w sierpniu...
co tam gin zadecydował?
Nie tylko Twój chłop ma skazę – mój to cały w rysach
na-tusko też miałam w planach kupić taki laptop, ale wybrałam duplo. Chcę aby dzieciaki miały jak najpóźniej styczność z takimi zabawkami. A na naukę literek i kształtów jest mega dużo innych i ciekawszych sposobów – ale tomoje skromne zdanie
Nickie to ta sama Brodnica, a to Nowe Miasto jest jakieś 20km dalej... i żebyś wiedziała, że właśnie pierwsze co to pomyślałam, że żal mi tego przedszkola, bo drugiego takiego nie znajdę

no i nasza działka.... sama nie wiem
Z tymi szczepieniami, to nie ma co rozpamiętywać, bo zawsze można było wybrać coś lepszego, a dowiadujemy się o tym po czasie....
Szczęście, że nic z tymi szpilkami się nie stało, ale na przyszłość zwróć uwagę, bo to różnie bywa

a że upilnować nie idzie, to wiem równie dobrze

mój brat pracuje w Norwegii i sobie bardzo chwali
Emilio cały czas myślę o tej przeprowadzce, spać nie mogę i wymyślam
Julisiu ogromne gratulacje!!!!!!!!!!!!! ciesz się, że Córcia tak zareagowała na Maleństwo, bo u nas to była zlewka totalna

zdjęcia są przepiękne i nie napiszę nic nowego – tęsknie za noworodkiem

a córcia jak drobinka
agato dzięki za pamięć
dzieciaczki przepiękne!!!! synuś wygląda jak Aniołek, a córcia, to prawdziwa księżniczka

jak szczepienie?
bobomama za dużo!!!!!!!!! długich spodni i bluz. No i zależy czy będziesz prała, bo jak będziesz prała, to bluzeczek i innych też za dużo
ja bym nie wzięła kremu na każdą pogodę...
A u nas? Maksio grzeczniutki, Oluś broi strasznie, przechodzi apogeum buntu, ale w nocy daje pospać, więc jest ok

Lecę do doktorka

Buuuuuzia