Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
teraz jako 6 latek bedzie już w pierwszej klasie podstawowki..
. A teraz jak sobie pomyślę, że nie będę miała tyle czasu żeby odpocząć to trochę się boję. Ale tak jak piszesz - co nie zabije to wzmocni
. Nie jedna kobieta dała radę, więc ja też dam, muszę!
Tylko Julka póki co ciut na tym cierpi, bo niestety ginka zabroniła mi ją nosić ze względu na problemy na początku ciąży. Dlatego noszenia ograniczyłam do minimum, a z niej taka przytulanka jest i nie zawsze się jej podoba, że matka ją sadza na podłogę i każe się bawić, a nie nosi i nie pokazuje całego domu ;-).
Moj synek pojutrze skonczy 9 miesiecy, a my znow w ciazy
O ile jednak pierwsza dzidzia byla bardzo planowana, ta jest wieeelka niespodzianka, niemniej jednak kochana 

Tatus jest wniebowziety, caluje brzuszek, dzwoni do nas co 3 minuty jak sie czujemy no i baaardzo duzo pomaga, niestety musi pracowac, a ze mieszkamy za granica nie mam tu zadej rodziny, ktoramoglaby mi pomoc. Jak narazie czuje sie super i mysle sobie, ze przez kilka lat troszke bedzie mi ciezko, za to pozniej dzieciaczki beda sie razem bawic, a ja nareszcie odpoczne

Jestem na etapie uczenia mojego synka samodzielnego spania cala noc, bylam taka szcesliwa, ze nareszcie bede sie wysypiac, ale widzenic z tego
A tak powaznie jak Wy sobie radzicie? Zastanawiam sie tez nad wozkiem, mysle, ze 18 miesieczny bobas jest jeszcze za maly zeby sie calkiem obyc bez wozka, czy kupowalyscie jakies podwojne?? Jesli tak to jakie?? Dziekuje i pozdrawiam 
. Co prawda z Julką skurcze też miałam jakoś od 20 tyg więc szybciutko i ciągle na nospie musiałam jechać, ale wolę uważać ;-). Zdrowie dzidziusia najważniejsze 
. Ale ma po kim, bo tatuś dwu metrowy