czsc dziewczyny:-)
faktycznie wieje niezlymi pustkami, ale nie mi to oceniac bo ja tez sie tak udzielam ze szok, kurcze obiecuje poprawe jakos was czytam ale ciezko sie wbic
u nas z nowosci to moj dominik sam zaczyna stac ''bez trzymanki'' nawet jednego malenkiego kroczka w moja strone zrobil takze cos rusza to moje dziecie powoli do chodzenia, troche sie boje co to bedzie jak zacznie chodzic??wtedy dopiero ''kongo'' bedzie jak to pisze zawsze magda

roksana troche wyluzowala z okladaniem brata wiec ten fakt mnie zadowala, ale boje sie ze wroci ze zdwojana sila hehehh coz poki co ciesze sie z tego ze mam nie bite mlodsze dziecko;-)
dziewczyny mam pytanko????? czy ktoras z was spotkala sie z czyms takim ze jeden lekarz twierdzi ze macie zajebista nadrzerke, a drugi widzi tylko zaczerwienienie szyjki co jest normalne u wielorodek??? bo ja juz zbaranialm i sama nie wiem czy trzeciej opini zasiegnac????pierwszy lekarz zalecil mi wypalanie, jak drugiemu o tym powiedzialam zlapal sie za glowe i powiedzial ze wypalalo sie nadrzerki 25 lat tenu!!!!!!!!! teraz to sie to dziadostwo ponoc wymraza!!!! cholera juz nie wiem ktora opinie brac za prawidlowa?????
H E L P
Nickie ja ci powiem ze jak my za malzem mielismy problemy finansowe, to za cholere nie szlo sie z nim dogadac, siedzial zamkniety w sobie, rozdrazniony, jak zapytalam sie co go gryzie to mnie zrypal,te czasy wspiminam zle pod wzgledem naszego malzenstwa, jakis kryzys chyba wtedy mielismy, ja w ciazy wiec tez nie trzeba bylo mi duzo do focha i tak siedzielismy wieczorem i milczelismy eh... szkoda gadac zycze poprawy stosunkow w malzenstwie!!!!!!!!!!!!!!
Emilia1983 spoznione ale najszczersze zyczonka dla twojej ksiezniczki!!!!!!!!!!! a ty zdrowiej, masakra moja bratowa jak polamalo to zgieta w pol chodzila wyla czasami z bolu, takze naprawde wspolczuje ci bidulko!!!!!!!