Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Śmiesznie to wygląda:rece ma w górze i krzyczy"aaaaaa"-chyba,zeby wzyscy go słyzeli i uciekali z drogi:-)Tym samym wzystkie moje obawy o jego "niechodzenie"poszły w niepamięć.Widocznie tak ma,ze na wszystkie swoje umiejetności każe nam dłużej czekać.Cieszę się bardzo

nosz....!!!! szlag mnie trafia na to.
Nickie bardzo współczuję choróbsk!!!! Kurujcie się!Z dobrych wieści to oby nie zapeszyć, ale zaczęło się coś dziać w firmie. Jakieś zlecenia, faktury. Oby coś ruszyło. Dziś zainstalowałam sobie darmowy program do wystawiania faktur. Wszystko poksięgowałam. Ależ mi się podoba prowadzenie firmy.
Się nie dziwię – też bym byłasorry ze tak Wam tu o kupach i wogole ale jestem tak dumna z tego mojego łobuza ze szkoda gadac![]()
DziękiMaks_olo fajnie, że jesteś. Prosimy częściej. Co do wyjazdu, to ja nie mam takiego parcia, żeby ryzykować związek. Na razie finanse nie zmuszają nas do podejmowania takich decyzji, a ja po cichu liczę, że biznes się rozkręci. Poza tym wiem, że mojego męża marzeniem jest praca na swój rachunek i trzymam kciuki, aby mu to wyszło.
GRATULACJE!!!!!!moje dziecko zrobiło dzisiaj 1 w zyciu kupe na nocnik:tak
I ciesz się i korzystaj z tego!!! mi nikt nie wziął Maksia, nawet jak miałam ogromny brzuch i skurcze o wiele za wcześnie.... :/Na pewno moja mama mi pomoże bo mam na prawdę dobrą mamę.Np.zabiera co tydzień Nati na jeden dzień żebym mogła spokojnie posprzątać,ugotować i odpocząc bo mamy strasznego łobuziaka :-) i dziś jest właśnie taki dzień :-)
my mamy 3, a mieszkamy w szóstkę... teraz jak się przeprowadzimy, to też będą 2 pokoje dla 4osób i nie przeraża mnie toJa na początku bardzo się cieszyłam ale teraz powoli ogarnia mnie przerażenie jak sobie poradzę-mamy tylko 2 pokoje
Intymnie... ja tez plamię i lekarz przepisał mi tabletki Cyclo-Progynova – dopiero zaczęłam stosować, więc nie wiem czy pomagają, ale najważniejsze, ze nie są drogieDo tego zeby było weselej ciagle plamie (chyba od tych tabsów) no nie mam sily....mam nadzieje ze przestane bo jak nie bede musiala tabsy zmienic ;/
Witaj!!! gratulacje!!! Wózek podwójny i dajeszWitam :-) Jak widać na suwaczkach będę po raz drugi mamą.Jak urodzi się dzidziuś to córeczka będzie miała 1rok i 8 miesięcy.I zastanawiam się jak będę chodzić na spacery z dwójką maluchów.Jak poradziłyście sobie? Pozdrawiam
A nasza działka biedna, samotna, zapomniana... Zresztą już za zimno, żeby cokolwiek tam robićrano spakowałam młodych, zabrałam wózek i poszlismy pieszo (okrezną droga) na działkę, tam zjedlismy obiad który przytachaąłm ze sobąi znowu wrocilismy okręzna droga do domu
filippolowe drogi szedł na nogach, Emila trosze czkem niej
a ja chyba passuje z dzialke
jaki to sens jechac, zmarznąć i wracac spowrotem?
Bardzo Ci współczuję i życzę dużo sił!!!!Dwie noce z rzędu śpię po dwie, trzy godziny - czyli standard. Boli mnie głowa, jest mi niedobrze i bardzo, ale to bardzo chce mi się spać. A tu młodsza latorośl właśnie się mnie uczepiła. Spadam, bo brak sił...
dziękuję :*Maks_olo mam nadzieję ze wszystko się u Was ułoży &&& a z przeprowadzką się nie martw, w końcu odetniesz pępowinę ;-) dasz radę
i tak jak piszesz każdy jest inny ty domatorką a ja taką "powsinogą" jak tylko 2 dni z rzędu mamy takie spokojne że tylko domek i przydomowe spacerki to już mnie nosi![]()
Fajnie, ze koncert się podobał (choć osobiście nienawidzę MaleńczukaJulisia-zazdroszcze dnia.Ja jakos nie potrafie tak fajnie całego dnia zoorganizowac z chłopakami.U na zazwyczaj ekspresowy spacer,bo jeden albo drugi zaczyna protestować
maks_olo-kurde trzymam kciuki kochana,zeby w końcu się ułożyło u Wa wszystko!!!kiedyś przecież musi nie?!
z chęcią ja sie naszym wątkiem zajmę z Tobą
ale wiem ze ktoś tak jeszcze chcial byc modem to musisz zadecydowac....