BlackWizard
Fanka BB :)
Ewunia to nam tym bardziej nie przyznają, zarobki na osobę mamy większe, bo około 700 zł, dom 7 pokojowy w którym mieszkamy tylko my z moją mamą... Więc mogę zapomnieć, ale chcemy spróbować, może jakimś cudem się uda.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

A teść jeszcze lepszy jest. Rano wyjeżdża na te swoję rybki i wraca późnym wieczorem zazwyczaj kiedy kłade małego spać kochany dziadziunio przychodzi i chce się z wnukiem bawić 
Oczytwiście mu nie pozwalam i jest afera że jak ja tak mogę i co ze mnie za synowa
A tak w ogóle to czasami mamy wrażenie że my mu tu przeszkadzamy :-Pomarzyć sobie możesz... możesz walczyć, ale o komunalne, po o socjalne,t o odpadniesz. musisz mieć poniżej 300 zł na osobę i poniżej 5m2 na osobę. U nas jest 6 niecałe na osobę i nie dali![]()
u mnie Julka wchodzi w bunt 2latka, i na dodatek rozpuszczają Julkę teście, że czasami nie daję sobie z nią rady. Ale jak coś zabierze, to proszę żeby dała, podziękuję ucałuję ;-) ale psotka jest straszna, ale potrafi dać Ani zabawki do rączki, wygląda to komicznie ;-)