reklama

MULTIMAMY - wątek główny

maks_olo ojej wspolczuje.... i DUŻO ZDRÓWKA życze!:tak: a no bywa tez tak ze dzieciaki do przedskzola / szkoly i zaczyna sie chorowanie:( u nas to bylo przykladem, Poki w domu siedzieli chorowalismy 2x do roku, od wrzesnia juz nie pamietam ile razy chorowały dzieciaki.... no ale to minie i najwazniejsze!:tak:
Trzymaj sie i nie poddawaj ;-)
Co do tv to u nas chodzil calymi dniami, teraz ograniczam, właczam muzyke, radio i sluchamy :-) dzieciaki sie bawią :tak:

Niby na dworze 13 stopni a u nas w domu zimno tak ze rece mam jak lody:dry: napaliłam w piecu niech sie ogrzeje wode bede miac do mycia naczyn;P a potem wieczorem napale jeszcze raz na noc. ;] ehhh niech juz bedzie cieplo i skonczy sie to palenie!:dry:

reklama
Witam!czytam WAs dziewczyny, ale po prostu u mnie taki zupelny brak czasu, ze nie starcza na pisanie..
pozdrawiam wszystkich ze slonecznej (o dziwo) Holandii.
Nickie, my w ogole nie mamy telewizora, na szczescie ;-)

Liza, jakos dajemy rade, choc nie powiem, jest caly czas co robic :-D
Teraz przyjechala moja Mama, jeszcze bedzie 5 dni, wiec jest super :tak:
Ale musze powiedziec, ze spodziewalam sie, ze bedzie jakas masakra, ale da sie ogarnac, sama zreszta wiesz :tak:;-)
oto kilka naszych najnowszych fotek :

Witam :)

my juz po spacerku 2 godzinnym :P obiad gotowy, pranie schnie:) emilaspi, a Filip gląda bajke i mam nadzieje ze tez padnie, bo ostatnio bez drzemek i wymiekami o 18 :eek: Emila całe 3 dni swiateczne nie spała wogole w dzien, mało tego wieczorem wyglądała lepiej od Fifcia :sorry: juz sie bałamze koniec drzemek ale wrocilismy do domu i spi p 3 godziny :eek:

maks-olo zdrówka dla WAs :)

Sencilla piękne fotki :)

Liza u nas dzisiaj 19 stopni w cieniu a chlodek taki ze szok :szok:

Sencilla to super ze dajesz rade, a dzieciaczki masz bosskie:-) najmlodsza córa jakie ma oczka ;-) super, czas leci ja pamietam jak miki byl taki maly a tutaj juz za pasem drugie urodzinki... :P
na-tuska u nas teraz pokazuje 16 stopni, wiaterek wieje ale lecimy na dwór nie ma co siedziec w domku, na sloneczku cieplo jest :-)

witajcie - i u nas słonecznie, co z tego jak siedzimy z katarami w domu. Natka dziś była z tatą u kontroli - na szczęście oskrzela i płuca czyste i mimo, że szpik jej wisi z nosa do pasa to dostała pisemną zgodę na żłobek. Oczywiscie ulituję się nad innymi matkami i nie poślę jej do końca tygodnia, żeby nie zrobiła spustoszenia w grupie ale tak sie coraz częściej zastanawiam, czy to tylko ja taka naiwna i dobroduszna jestem, bo coś nie chce mi się w to wierzyć, skoro lekarka posyła ją do żłobka.. Najbardziej żal mi tej pogody, rowerek aż jęczy, żeby go przewietrzyć :-)

Hej!
Maks_olo zdrówka dla wszystkich!!!
Sencilla śliczna z was rodzinka. starsze dziewczynki wyglądają tak poważnie i uroczo, a najmłodsza też ma takie mądre spojrzenie że szok :D ślicznie
Na-tuska moja Mili tak w wieku Emilki to już własnie przestała sypiać w dzień i w sumie strasznie nad tym ubolewam
Liza u nas też takie 14-15 stopni ale wietrznie i nie przyjemnie.

no hej

a dziś bylyśmy na szczepieniu z Hesią i była mega dzielna, bo tylko się wkurzyła i zmarszczyła brwi na pielęgniarkę, ale generalnie byla bardzo grzeczna i łezka nie poleciała.

a ja przełożyłam sobie wizytę z 27 na poniedzialek, bo boli brzuch.

sencilla ale gromada ;) fajnie będzie jak bedą mieli po 30 lat, każdy swoją rodzinkę i dzieciaczki male i bedą do was na święta przyjeżdzać hihi.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry