reklama

MULTIMAMY - wątek główny

reklama
katjusza ale mnie zszokowałas z tym imieniem, mega wyczerpująca odpowiedz :)

magda w tym Szczecinie to Wy nic nie macie :-D filip ma rozmiar 24-25 wiec tak samo jak Twoj rok młodszy Kuba :szok: te nice były tylko 23 u nas ale miał za małe :sorry2: pumy sliczne, tylko ten zamsz:-p

Future przynajmniej troche odespałaś nocke :) zasniesz teraz wieczorem?

przeglądałam dzisiaj ciuchy dzieciaków na wesle ( jest za tydzien ) i co??? Filip został bez spodni od garnituru :wściekła/y: jede za małe drugie duzo za duze :dry: popoludniu ruszyłam na łowy i kupiłam spodnie z lampasami (od garniaka) w h&m za całe 20 zł :tak::-):tak: tylko marynerka mi teraz nie pasuje :-p zastanawuiałam sie czy nie kupic mu takiego slicznego kompletu za allegro, tylko ze załozył by go teraz i we wrzesniu na ślub ?? nie wiem czy jest sens wydawac 100 zł na dwa razy?

jeden jest taki:
6 cz Garniturek do Chrztu, CHRZEST grafit roz. 86 (2266778040) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

a drugi:
_WYPRZEDAŻ!_SZARE I BEŻOWE GARNITURKI 6 CZĘŚCI_ (2253381008) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

włąsnie zauważyłam ze róznia sie tylko tym ze w jednym spodniach jest rozporek a w drugch nie :-D chyba ze cos jeszcze przegapiałam ?
co myslicie?

maks_olo-jakie babeczki???pochwal sie fotką;)Ale z Ciebie kuchareczka!!!!;-):-):tak:
w załącznikach :D skusisz się? ;)

filip ma rozmiar 24-25 wiec tak samo jak Twoj rok młodszy Kuba :szok:

zastanawuiałam sie czy nie kupic mu takiego slicznego kompletu za allegro, tylko ze załozył by go teraz i we wrzesniu na ślub ?? nie wiem czy jest sens wydawac 100 zł na dwa razy?
WOW! Maluśki ten nasz Fifi.... ubranka 86, buty 25... Olek niewiele starszy - a ubrania na 104, buty 28!!!! Kochana mam taki gajerek, prawie nówka, ale właśnie na 104, więc Filipek by się utopił.... :(

ja nigdy nie kupowałam rzeczy, które będą na 2 razy (garnitur dostałam od koleżanki).... no ale wiadomo - jak się uprzesz, to kupisz ;)

na-tuska-a włąsnie,ze mamy!mamy nike w deichmanie rozm.24!!!;-):tak:
Ja bym sobie dała spokoj z marynara.Jak masz spodnie to pewnie i masz jakas koszulę (niekoniecznie białą).Do tego jakąś kamizelkę/bezrekawnik sweterkowy i heja!elegancik jak ta lala:-)
maks_olo-a pewnie,ze się skusze!ty w cukierni roboty szukaj dziewczyno:)

Hej laseczki.Jakie plany na sobote?Co na obiad robicie?
Ja od 6 na nogach,bo R od rana w delegacji jednodniowej.Pomidorowa już ugotowana,łazienka wyszorowana.W planach jeszcze ciasto jogurtowe i sałatka z kabanosem.No i ogarniecia całej chaty oczywiscie (nie ruszam tylko pokoju Kuby,bo to jest obowiazek R :tak:)
Powera mam od rana.Ciekawe jak długo?;-):-D
Pogoda zapowiada sie super.Czekamy z Kuba az młody wstanie z drzemki i lecimy na male zakupy i na plac zabaw.Nareszcie po tych deszczach!
Milej soboty dziewuszki!!!:)

ps:mozecie cos poradzić na natretne gołebie na balkonie?Wczoraj R znalazł gniazdo,ktore sobie zrobily.Wyrzucil wszystko a te uparte ptaszyska dalej czują się jak u siebie:baffled::angry::wściekła/y:

witam

maks-olo szacun za babeczki :tak:

magda kumpela tez miała gołebie na balkonie, nie obeszło sie bez domestosa i specjalnego srodka na gołębie, musieli dodatkowo polozyc wykładzine bo te paskudy ciągle wracałay :eek: lepiej jak najszybciej sie ich pozbyc bo bedzie problem :sorry:

własnie o to chodzi ze kamizelke mam, koszuli chyba 100 muche zamiast krawta, tylko ze ten garniak mi sie tak podoba, napaliłam sie jak szczur na otwarcie kanałów ....:-D na slubie mojej siostry emila z Filipem bedą niesc obraczki (chyba ze z nimi uciekną) wiec jakos muszą wyglądac, teraz beda chyba ubrani tak jak mam na sesji na fb :tak:

Dzień dobry :-)
Nocka super, tylko ten kaszel Maksia :-(

Pogoda w miarę, no ale trzymam chłopaków w domu, bo chcę ich w poniedziałek do przedszkola dać.... a że jeszcze kaszel i gile w nosie, więc oszczędzam ich.

Mężuś ma mi dziś przywieźć jakieś oprawy, bo muszę nowy okulary sobie zrobić, tylko czy nie zapomni?!?!:eek:

maks_olo-a pewnie,ze się skusze!ty w cukierni roboty szukaj dziewczyno:)
się śmiej, ale do cukierni też składałam CV :tak:

Hej laseczki.Jakie plany na sobote?Co na obiad robicie?
Ja od 6 na nogach,bo R od rana w delegacji jednodniowej.Pomidorowa już ugotowana,łazienka wyszorowana.W planach jeszcze ciasto jogurtowe i sałatka z kabanosem.No i ogarniecia całej chaty oczywiscie
hehehe Ja tez od rana sprzątam.... okna umyłam, kurze wytarłam, kuchnie zrobiłam.... A. przywiezie odkurzacz, to resztę chałupki oblecę :-p
Obiad dziś odgrzewany, ale za to sałatkę z fetą robię :tak: co to za sałatka z kabanosem?

to ja się pochwalę co upatrzyłam Elizie na chrzest
nienawidzę takich sukienek!!!! choć nie przeczę, ze jak bym miała dziewczynkę, to tez bym za takimi szalała :-p po prostu jako mama chłopców, chyba "stwardniał" mi gust :-D

tylko ze ten garniak mi sie tak podoba, napaliłam sie jak szczur na otwarcie kanałów ....:-D
otóż to.... też tak często miałam, a później sobie plułam ;-) teraz kasy nie mam, więc bardziej ekonomicznie myślę....

reklama
Julisia-sukienka jest cudna!!!!Przesłodka!!!!Po raz kolejny stwierdzam,ze jak ktos by mi dał 100% gwarancji,ze trzecia bedzie córeczka to od razu się decyduję i biorę sie za jej robienie juz dzis!!!!;-):tak::-)
na-tuska-aaaaaaaaaa to Ty juz się napaliłas na ten gajer;)To bierz go,na bank pozniej sprzedasz na allegro.Duzo nie stracisz pewnie.
maks_olo-hahaha dobre z tą cukiernią!:-DSalatkę z kabanosem robię z kabanosa i wszystkiego innego co mi w reke wpadnie.Dzis mi wpadlo:ryż,kukurydza,papryka,ogorek konserwowy,jajko,majonez.Z ananasem i serem zółtym tez jest niezla(ale wtedy bez ogorka i papryki).

Spacer zaliczony,chata odkurzona,salatka i ciasto zrobione.Czorty spia a ja siadam do gazet i kawki:)
See you later;-)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry