FutureMummy
Nieogarnięta mama dwójki!
julisia i ta trzecia opaska - połączenie boskie.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
czyli problem rozwiązany 
sliczne tez są w pepco ( nie wiem czy w łodzi są te sklepy) zazwyczaj kosztują ok 30-50 zł a sa sliczne, no moze nie tak jak ta ale sliczne 
cały czas jak grzebalam w ziemi to ryczałam dosłownie ze śmiechu, z Filipa
matko co ona ma za teksty
emila 2 godziny sie hustala wiec rąk nie czuje
oczywiscie nie chcieli wracac do domu 

Julisia-sukienka jest cudna!!!!Przesłodka!!!!Po raz kolejny stwierdzam,ze jak ktos by mi dał 100% gwarancji,ze trzecia bedzie córeczka to od razu się decyduję i biorę sie za jej robienie juz dzis!!!!;-):-)
See you later;-)

boshe jak ja Wam zazdroszczę.... a my chyba sprzedamy nasza działkę, bo nie ma kto o nią dbać.... :-(bylsimy nadziałce ok 12 sie tak slicznie zrobiło ze sie spakowalismy i w droge![]()
Co do Milenki na chrzcinach - taką sukienkę zniosłabym ;-) ale ta opaska.... brrrrrrr no cóż poradzę, jak nie podoba mi się to i nie widzę w tym sensuMaks_olo cóż za ostre słowa jak na sukienkę ;-) raczej wolę delikatne sukieneczki dla dziewczyn, Mili miła na chrzcie bardzo prostą a śliczną, ale tym razem chcę zaszaleć a ta mi po prostu bardzo pasuje do Elizy ;-) jutro zmierzę Elizę i zamawiam
a tak wyglądała Milenka na chrzcinach
Zobacz załącznik 455975Zobacz załącznik 455976