maks_olo
Kwietniowi Chłopcy :)
FutureMummy, ale córcia słodko spała... ja już zapomniałam, jak chłopaki w takich fotelikach spali 
Powiedzcie mi Dziewczyny, czemu służą te opaski na główkach Niuń? Domyślam się, że za ozdobę, ale mi niestety nie podoba się taka prawie łysa główka w opasce

No ale to tak samo jak ja zakładam chłopakom gajerki i krawaty - pewnie jakieś 2,3 razy do roku
najbardziej lubię ich w jeansach i kangurach 
Ta letnia super!!!! gdybym miała dziewczynkę w rodzinie, to na pewno w prezencie dostałaby taką sukieneczkę Sukienka - KappAhl, Moda & Ubrania w sieci
ja uwielbiam dziewczynki we fiolecie
pamiętam, ze jak chodziłam w ciąży z Maksem i 50/50 miała być dziewczynka, to powiedziałam, że nie będzie nosić różowego.... ale potem jak chodziłam w ciąży z Olkiem i na 90% miała być dziewczynka, to 3/4 rzeczy kupiłam różowe
tak chyba hormony powodują
no i tylko krowa poglądów nie zmienia ;-)
sukienka dla Ciebie super
, ale ten niebieski średnio na mnie działa... chociaż ty jako blondynka, to jak najbardziej w niebieskim, bo żółta to raczej dla brunetek.... choć ja nigdy takich rzeczy nie kupuję przez neta, bo muszę przymierzyć....
PS. FutureMummy mój Mąż zobaczył zdjęcie Helenki i mówi "ale słodko wygląda"... ale mam zniewieściałego chłopa
Powiedzcie mi Dziewczyny, czemu służą te opaski na główkach Niuń? Domyślam się, że za ozdobę, ale mi niestety nie podoba się taka prawie łysa główka w opasce
Zdrówka!!! To chyba o 5tki chodzi co?U nas znowu choroby dały o sobie znać:-(
Mateuszek w drugi dzień świąt miał 39,7 stopni gorączki dałam mu paracetamol i lipomal , na szczęście pomogło i wieczorem nie było już śladu po chorobie . Wydaje mi się ,że wszystkiemu winne są szóstki , które ma pod wierzchem ...
ta niebieska, to ta sama, która mi się biała podobafajne te sukienki w kappahl zwłaszcza ta mi się podoba Sukienka - KappAhl, Moda & Ubrania w sieci
moje gwiazdy mają trochę sukieneczek ale wszystkie te balowe to podostawały w prezencie i są i falbanki i koronki ale fajnie wyglądają od czasu do czasu w takich, sama to im jedynie takie letnie pokupowałam np ostatnio Mili dostała taką i tego typu właśnie uwielbiam dla nich Product Detail | H&M PL![]()
kiedyś się zapierałam ze w róż nie będę ubierać ale mi przeszło bo i trudno inną kolorystykę dla dziewczyn a i świetnie w nich wyglądają
o sobie myślałam nad tą sukienką ale kiedyś była żółta i mi się najbardziej podobała FIGL - Sukienka kontrafałda roz.S(36) (2241314331) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. teraz ewentualnie ta niebieska ale jeszcze przejdę się po mieście i zobaczę
No ale to tak samo jak ja zakładam chłopakom gajerki i krawaty - pewnie jakieś 2,3 razy do roku
Ta letnia super!!!! gdybym miała dziewczynkę w rodzinie, to na pewno w prezencie dostałaby taką sukieneczkę Sukienka - KappAhl, Moda & Ubrania w sieci
ja uwielbiam dziewczynki we fiolecie
tak chyba hormony powodują
no i tylko krowa poglądów nie zmienia ;-)sukienka dla Ciebie super
, ale ten niebieski średnio na mnie działa... chociaż ty jako blondynka, to jak najbardziej w niebieskim, bo żółta to raczej dla brunetek.... choć ja nigdy takich rzeczy nie kupuję przez neta, bo muszę przymierzyć....PS. FutureMummy mój Mąż zobaczył zdjęcie Helenki i mówi "ale słodko wygląda"... ale mam zniewieściałego chłopa
Ostatnia edycja:
tak samo jak Ty zakładasz krawat do koszuli chłopcom tak samo dziewczynki mają opaski