reklama

MULTIMAMY - wątek główny

Julisia, no będą wakacje, ale w tym roku znów będą pracowite...:baffled: ostatnio w wakacje robiłam sobie to, co mogłam na studia, bo kończyłam podyplomówkę w listopadzie, a teraz w tym roku mam egzamin na mianowanie, więc przez pierwszą połowę lipca będę się przygotowywać, bo chcę mieć już to z głowy...:tak:

Dziś wiatr, aż mi zimno, piszę z podwórka, dzieci się bawią, Natasia idzie na 16 na urodziny do koleżanki, brat coś tam dłubie na korytarzu i jest syf, więc wolę tu być :laugh2:, choć mi wieje...:baffled:

reklama
ech wakacje... u nas też dawno nie było ;-) dwa lata temu miałam przymus leżenia z Natką w ciąży, w zeszłym roku Natalka była za mała jeszcze na dłuższe wojaże a w te wakacje urodzi się Wiki i też nic z tego... Może w przyszłym roku>? (no chyba, że będę leżeć w ciąży z trzecim bąblem :-p) :-)

Katjusza, by przed narodzinami Natalci byliśmy na wakacjach (2006r.), potem jak się urodziła, to zostaliśmy w domu, potem byłam w ciąży z Matem więc też nie byliśmy, potem Mati był malutki, więc też nie, dopiero pojechaliśmy nad morze w 2010r., w zeszłym roku byliśmy ale tylko na kilka dni, bo potem M miał operację, jak będzie w tym roku, nie wiem...:eek: ale Wam życzę, byście dali radę się gdzieś wybrać :tak:
a ja mam już weekend, sobota będzie luźna, chcemy grilla zrobić, a w niedzielę jedziemy do wrocławia na imieniny siorki M i połączymy to z dniem Mamy i dniem Dziecka (coś dużo tych okazji do połączenia :-D:eek:), mamy w planach zoo, jakiś obiadek, no zobaczymy, co jeszcze... oby było fajnie, bo ostatnio też mieliśmy jechać i nie wypaliło z powodu problemów z autem, ale teraz mam nadzieję, że damy radę:tak:.

Hej dziewczyny.U nas choróbsko w domu se szerzy.Wszyscy zagilani:/

pysia-tak telefon juz wybrany tzn waham sie między 2(nokią a sony).Jak juz je zobaczę i "pomacam" to sie zdecyduję:)
Liza-powodzenia z nocnikiem!:)Fajnie tam musisz mieć u siebie!Pewnie duzy ogród,pełno miejsca do biegania dla dzieciaków,bezpiecznie.Czy sie myle?
katjusza,pysia-u nas tez wakacji (ani letnich,ani zimowych nie było odkąd pojawił sie Kuba.Dopiero w tym roku sie wybieramy.Mamy juz zaklepany super domek nad naszym morzem.Jedziemy z para znajomych dziecmi w podobnym wieku,wiec bedzie wesolo:)

A W OGÓLE DROGIE MAMUŚKI TO:

Załączniki

• dzien matki.jpg
    dzien matki.jpg
    17 KB · Wyświetleń: 64
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO MAMUSKI A PRZEDE WSZYSTKIM GRZECZNYCH I ZDROWYCH DZIECI XD

Magda zdrowka dla calej rodzinki wspolczuje maruderow i wytrwalosci.

A ja wlasnie zabralam sie za planowanie wakacji i jak sie uda to juz pod koniec czerwca gdzies pojedziemy ;-) ostatnie prawdziwe wakacje byly dwa lata temu jak z pol roczna Mimi pojechalismy do grecji. W zeszlym roku totylko kilkudniowe wyjazdy do znajomych nad jezioro bo Eli byla malusia no i walczylismy z kolkami wiec ciezko bylo.

Wczoraj caly dzien spedzilysmy z forumowa kolezanka i jej blizniaczkami bylo super! A teraz wstaje to moze na jakis maly prezent sie zalapie ;)
Milego weekendu!

HEJ
Wszystkiego najlepszego Dla Was w tym Pięknym Dniu :-)

Zazdroszcze wakacji i tych waszych wyjazdów;P my nigdzie nie jezdzimy;P
magda a no maja gdzie biegac, jest raczej bezpiecznie, ale jak to dzieci np. Mikolaja musze co chwile doglądac czy gdzie nie wszedł w niepowołane miejsce bo on potrafi :-D hehehe

A na dzien Mamy dostałam od córki takie cosi, i wierszyk :-) oj warto dziewczyny czekac na takie chwile :tak:

Hejka,
a mnie dziś obudził kwiatki od dzieci i eMa, w takim szklanym naczyniu mi kupili, żebym miała swój prywatny kwitnący ogródek, Natasia mi narysowała obrazek, ach, jak miło, i jeszcze sobie kawkę zrobimy taką z okazji dzisiejszego dnia, obiad już zrobiony, tylko makaron M pojechał kupić i go pół godz. już nie ma :eek::-D od 15 mam 2 godz. ang, potem przyjdą dzieci, bo ich przygotowujemy na konkurs z ang i będą śpiewać piosenkę po angielsku, dzieciaki dorwały prezenty co im pochowałam na Dzień dziecka i już sprawa załatwiona :-D, wieczorkiem do kościoła idziemy, bo jutro Wrocław :tak: acha, i jeszcze M się na grilla uparł

a mnie gardło strasznie boli, aż łzy lecą same, i się w nocy męczyłam, psikałam sobie tantum i średnio pomaga...:sorry:

a pogoda u nas taka sobie, słońce na szczęście świeci, ale chłodzik się czuje w powietrzu, ale i tak jest dobrze, może nawet lepiej, to się jutro w drodze tak nie umęczymy

dziewczynki, najlepsze życzenia w naszym dniu :tak::-);-) oby się spełniły nasze wszystkie marzenia !!!:tak:

Cześć dziewczyny!

mam nadzieję że wszystkim Dzień Mamy upłynął w miłej rodzinnej atmosferze.

pogoda znowu jakaś dziwna ani to ciepło ani zimno :/ nie lubię tak niech już przyjdzie lato!

reklama
Ojej, ale się porobiło... Future... przecież to dopiero 22 tydzień... trzymaj się kochana... odpoczywaj... niech dzidziolek jeszcze w brzuszku bezpiecznie siedzi...:tak:

a u nas po staremu, konkurs w szkole mieliśmy z ang, nasze dzieciaki z kl. 6 zdobyły I i III miejsce, a z kl. 5 miejsce II :-):-):-)
teraz mam ang, niedługo kończę, przygotuje cosik do pracy na jutro i wieczór wolny...:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry