reklama

MULTIMAMY - wątek główny

reklama
Future - trzymaj nogi skrzyżowane mamuśka! będzie dobrze!! :-)

Ja się witam z katarem, Natalka poszła na 3 dni do żłobka i znów przywlokła jakąś francę a że to mały przytulas, obśliniok i obsmarkacz jest mamusiny to teraz obie hodujemy gluty po pas!! :baffled:

Katjusza, zdrówka... obyście się szybko wykurowały...

A u nas jutro dni mojego miasta, będą imprezy, koncerty, mój M tez daje popis ze swoim zespołem, Natalka rano tańczy, bo się będą prezentować z dorobkiem szkoły i przedszkola (Natasia będzie tańczyć Waka Waka z pomponami), a w niedzielę bierze udział w konkursie wokalnym o "złoty dzwoneczek", trzymajcie kciuki :-):tak:
oby tylko pogoda dopisała...

a tak, to nic nowego... jeszcze tylko jutro, a jutro mamy w szkole Dzień Dziecka, no i idziemy na te prezentacje szkół, więc lekcji nie ma

Futer trzymaj sie w dwupaku zdrowiutko &&&
Katjusza zdrowka dla was dziewczyny
Pysia ale fajnie. poqodzenia dla wszystkich tancerzy, spiewakow i grajkow tych malych i tych duzych :) milej zabawy.

My sie chwalimy ze mlidsze moje dziwcie zaczelo chodzic ;) jeju jak ja je teraz ogarne :D

no hej, dzieki laseczki, jestem cala i zdrowa ( no moze nie do konca zdrowa) ale w kazdym razie w 2 paku wciaz ;)

najpierw lezalam na plucnym oddziale z ogromną niewydolnościa oddechową, a teraz spokojnie leżę na patologii ciązy,ale z dzidzią nic się nie dzieje, tylko nie moglam już być na plycnym, bo tam za duzo zarazków.

no i co się okazało............

bedzie antoś ;)
c

aluję was mocno, może wyjdę w poniedzialek.

reklama
Dobrze Future, że u Was wszystko okej i gratki dla synusia, ja też czekam na chłopca i też mam w podobnym wieku co Ty córeczkę ;-) powiedz, nie czujesz się troszkę dziwnie, że teraz to będzie chłopak? Ja się tak "przyzwyczaiłam" do dziewczynki, że teraz czasami myślę sobie jak to będzie ;-) ale raczej w kontekście wyzwania niż przerażenia, w każdym razie taki dreszczyk emocji jest :-) niby drugie dziecko ale teraz chłopak - więc trochę inaczej, trochę jakby znów pierwszy raz :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry