reklama

MULTIMAMY - wątek główny

witajcie - i my powoli wracamy do zdrowia, ostatnie krostki już schodzą, dziś byliśmy u kontroli i pani doktor powiedziała, że w środę Natka może iść już do żłobka i co najważniejsze - możemy już wychodzić na spacery!! :-) Z tej okazji prosto z przychodni udaliśmy się z Natką i Tatą na pobliskie łąki i zrobiliśmy sobie mały piknik ze śniadaniem na trawie :-)

miłego dnia i zdrówka mamusie :-)

reklama
katjusza ale fajnie :-) i to ze zdrowa mała, no i ten piknik super!

moje dziewczyny po spacerku padly co już dawno się nie zdarzyło (Mili już od jakiegoś pół roku nie śpi w dzień) więc korzystam z chwili i też idę pod kołderkę ;-)

Hej dziewuszki.U nas też cieplutko.Jak zwykle o tej porze jestesmy już po I spacerku i teraz czorty śpią.Wstaną,jemy obiad i spadamy znowu na dwór.
Julisia,maks_olo-zdrowiejcie Wy i Wasze dzieciaczki jak najszybciej!!!
Julisia-pytałas niedawno o rowerek.Kuba na razie niezbyt zainteresowany:no:Ale on tak ma,ze do nowych rzeczy musi sie przekonać (po tacie;-)).A jak Mili sobie z nim radzi?
maks_olo-to czekamy na relację z I nocki!powodzenia!!!;-):tak::-D
pysia-super,ze macie juz to za sobą!
Liza-ale będziesz miała labę od wrzesnia:)

A ja siedzę od rana i rozmyślam jaki telefon mam wziac.Skonczyla mi sie umowa i nie mam pojęcia co wybrac.Muszę do konca dnia podjąć decyzję.Chyba jak chlopaki wstaną to przejdziemy się do jakiegos salonu jeszcze raz pooglać modele tel.,zebym mogla w koncu podjąc decyzję.Milego dnia kobitki!

Magda polecam samsung galaxy II. wcześniej myślałam że takie gadżety mi nie potrzebne ale to jest najlepszy i najfajniejszy telefon jaki miałam.
mili na rowerku jeszcze nie potrafi jeździć próbuje ale jak poszliśmy na spacer z rowerem to ciekawsze były kwiatki na łące ;) w weekend pojedziemy do dziadków gdzie ukochany kuzyn będzie i może jak on będzie jeździł na rowerze to i ona zacznie więcej próbować, a jak nie to schowa się go na jakiś czas aż będzie "dorośnie" do niego.

Cześć dziewczynki,
jak tam poniedziałek?? U mnie dość fajnie, miałam dziś tylko 3 lekcje, w dodatku kl. II była po komunii i miałam tylko 4 dzieci, nawet szybko zleciało, a potem na chwilkę do domu i z powrotem do pracy, ale już tylko na godzinkę.
Wczoraj cały dzień spędziliśmy na powietrzu, festyn był u nas w mieście, to się też przeszliśmy, a potem kąpiel i ... dzieci w sekundkę już spały... ja tez szybko padłam.

Jutro mam u córy dzień Mamy i Taty, idziemy na 10, a synek ma w następny poniedziałek.

Magda, i jak tam? Telefon wybrany?

Katjusza, dobrze że Natalcia zdrowa, no i pewnie spacerek udany...:-)

Julisia, Maks_Olo, zdrówka dla dzieciaczków :-):tak:

Liza, Tobie to dobrze... błoga cisza... :tak:choć pewnie teraz już coś tam sobie do roboty wyszukałaś...:rofl2::-D

a ja siedzę na ang, dziecię robi zad, a ja do was tego posta 2 godziny już piszę :-p:-D:laugh2:

pysia czy ja wiem czy cisza :-D Rano budzą nasz spiewajace ptaki codziennie :-) do tego mieszkam w miescu gdzie same sady, wiec tez kolo 4 przyjerzdzają i a to pryskają, a to kosza trawe w sadach ;P no ale w sumie to nie miasto, przywyklałam i niewiem czy bym umiala zyc w miescie :-D

U nas nocnikowanie trwa......;P

No to masz fajne klimaty Liza:-) Powodzenia przy odpieluchowywaniu, doświadczenie już masz, pójdzie szybko...:tak::-D
a ja mykam do pracy, potem mam przerwe i znów do roboty...

Liza powodzenia!
Pysia niedługo w ogóle fajnie będziesz miała bo wakacje, co?

pogoda zrobiła się letnia więc całe dnie siedzimy na dworku, do domu tylko na obiad i wieczorne spanie ;-)

reklama
Pysia, Julisia nie dziekuje ;P doswiadczenie doswiadczeniem - kazde dziecko inne wiec kto wie jak to bedzie :-)
Młody nie woła, ja go sadzam i tak łapie w nocnik a to siku a to kupe.... jakis postep widze już, jeden pampers dziennie idzie zakladany w poludnie do snu i ten sam na noc :-) no ale daleka droga przed nami...

Warzywka zaczelam pielić, pogoda fajna bo 23 stopnie choc na sloneczku praży...
Miki spi wiec narazie w domku, jak wstanie i zje lecim na dwor dokonczyc...
Miłego dnia!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry