Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

tak to jest jak weekend przychodzi, bajeczki, zabaweczki, M jeszcze w dodatku wyjechał do mamy i jesteśmy sami... muszę do miasta wykoczyć, kupić coś M na dzień Ojca, dzieciaki już zrobiły laurki, ale jeszcze jakiś drobiazg kupię

także nie ma reguły :-) Miki jak byl maly tez byl grzeczny, zreszta ja nie narzekam, dzieci to dzieci ;-)
i lezałam sobie na podłodze bawilam sie z nią, odpoczywaalam tak. wózka nie dzwigałam no i na twoim miejscu bym cos zmienila w tym, a nie macie jakiejs piwnicy na klucz? co by tam wózek stał? a jak nie to wpierw wózek wyprowadzi i wrócic po małą? jakis sposób musi byc :*
), jak się razem bawią,to też grandzą, a jak Mat sam, to aniołek, Natala już jest w tym wieku, że sama się ładnie bawi, ostatnio np. ciągle w Barbie siedzi i Mat też by chciał, a ona by wolała z dziewczynką i jest ryk... dziś np. hałas był o konia do Barbie, bo dałam Mateuszowi a Natala chciała
razem się bawią i to często ale bardziej w przyjęcie, autami, w chowanego i takie tam... albo razem rysują, malują, a Natala lalkami się nie dzieli 

, ale co zrobić