pysia25
Mama Natalii i Mateuszka
Cześć,
widzę, że wątek pomalutku odżywa na nowo... urlopy pokończone, pewnie to dlatego...:-)
u nas upał, dzieciaki wybyły do ogrodu, siedzą z dziadkiem, a ja dosłownie na chwilkę wpadam... chodzę za córą krok w krok, w miniony wtorek złamała rękę w łokciu
:-( i ma gips założony, no i się boję o nią, żeby coś jej się nie stało... spadła z konika bujanego, na szczęście wszystko ok
jutro jedziemy na kontrolę, no ale gips to jeszcze trochę musi mieć
Basia, witaj... widzę, że masz termin na koniec grudnia
, mój Mati urodził się w Sylwestra
, fajna data, choć trochę w szkole może być ciężko, ale jestem dobrej myśli. A wolałabyś w styczniu urodzić?
Nickie, gratuluję odstawienia. Dobrze, że sprawnie i szybko poszło
Veronka, no super sobie organizujesz to wszystko, grunt to dobry plan
dobrze, że synuś lubi do dzieci chodzić, mój to przez pierwsze 2 tygodnie ryczał ale potem już było OK
Katjusza, hop hop?
widzę, że wątek pomalutku odżywa na nowo... urlopy pokończone, pewnie to dlatego...:-)
u nas upał, dzieciaki wybyły do ogrodu, siedzą z dziadkiem, a ja dosłownie na chwilkę wpadam... chodzę za córą krok w krok, w miniony wtorek złamała rękę w łokciu
:-( i ma gips założony, no i się boję o nią, żeby coś jej się nie stało... spadła z konika bujanego, na szczęście wszystko ok
jutro jedziemy na kontrolę, no ale gips to jeszcze trochę musi miećBasia, witaj... widzę, że masz termin na koniec grudnia
, mój Mati urodził się w Sylwestra
, fajna data, choć trochę w szkole może być ciężko, ale jestem dobrej myśli. A wolałabyś w styczniu urodzić?Nickie, gratuluję odstawienia. Dobrze, że sprawnie i szybko poszło

Veronka, no super sobie organizujesz to wszystko, grunt to dobry plan
dobrze, że synuś lubi do dzieci chodzić, mój to przez pierwsze 2 tygodnie ryczał ale potem już było OKKatjusza, hop hop?