reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Na sygnale !!! - wątek BEZ komentarzy

Uwaga, uwaga, kolejne dobre wieści od Phelani
11.12.2011r. urodził się Alanek, godz.20.20, sn, bez znieczulenia
:-), 10 w skali apgar, 3070g, 52:-) jeszcze go nie widziałam bo się opił troszkę wód, ale mam nadzieję że zaraz przybędzie:-)Ogólnie czuję się jako tako, ale daję radę, czekam na ciebie :-)​pogratuluj ciotkom BB i ucałuj je.

reklama
Dalsze wieści od Koty;-):
Napisałam jej, że i inne dziewczyny rozpakowały się wczoraj i zapytałam o Kubusia.
Na co Kota odpisała:

"Wow, no ładnie poszłyśmy hurtem:) gratulacje dla wszystkich dziewczyn!! Z Kubusiem ok, ale opił się wód płodowych i do teraz nimi pluje przez co nie ma za bardzo apetytu, oby szybko zgłodniał i zaczął częściej jeść, bo wstępnie pojutrze mamy być wypisani u mam nadzieję, że tak będzie. Pozdrawiam i buziaki"

Pisze tutaj bo mam bb w komórce więc ciężko mi się poruszać. Jestem na porodówce, złapały mnie skurcze co 6 minut i siłą mnie mąż zawiózł. Ktg je wykazało ale nie na full i teraz mam "Odpocząć", w razie czego zadzwonić po położna ale czekamy na poranną wizytę i zdecydują co dalej. Spać nie mogę bo męczą mnie te skurcze... Może pojadę do domu, może zostanę i mi pomogą urodzić. Czekam- trzymajcie kciuki.

sms od Freii: "
Od wczoraj od 19 męcza mnie skurcze co 5 min, morduje się z cewnikiemale rozwarcie nie postepuje, zaraz beda podawac mi oksy i mam nadzizeje ze jakoś pojdzie" przekazalam jej, że trzymamy kciuki!

i kolejny: "hurra rodze! Tzn droga jeszcze daleka ale widać horyzont bo odeszły mi wody i mam bóle co 2min ;) Bardzo dziękuje za wsparcie Tobie i wszystkim BB ciociom"

mam nadzieję, że następny będzie już ze szczęśliwa informacją, że już tuli swojego Okruszka!

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry