reklama
marta18691
Fanka BB :)
A nie sa to zajady może
marta18691
Fanka BB :)
No to do lekarza ciężko stwierdzić co to jest coś urosło...
U
usunięty
Gość
Może to być poprostu spowodowane tym że maleństwo bierze rączki do buzi. Myślę że jak pójdziesz do dobrej apteki to powinni polecić jakąś maść. Nie ma czym się przejmować.
www.mjakmama24.pl

Zapalenie jamy ustnej u niemowlaka: afty, pleśniawki, zajady [jak sobie radzić?]
Zapalenie jamy ustnej u niemowlaka to stosunkowo częsty problem. Afty, pleśniawki, zajady, opryszczka w buzi dziecka sprawiają ból i utrudniają jedzenie. Jakie ...
no tak raszki w buzi sa cały czas a tutaj mam lepsze zdjMoże to być poprostu spowodowane tym że maleństwo bierze rączki do buzi. Myślę że jak pójdziesz do dobrej apteki to powinni polecić jakąś maść. Nie ma czym się przejmować.
![]()
Zapalenie jamy ustnej u niemowlaka: afty, pleśniawki, zajady [jak sobie radzić?]
Zapalenie jamy ustnej u niemowlaka to stosunkowo częsty problem. Afty, pleśniawki, zajady, opryszczka w buzi dziecka sprawiają ból i utrudniają jedzenie. Jakie ...www.mjakmama24.pl
U
usunięty
Gość
No tak sobie myślałam że rączki w buzi, maluszki tak mają. Wszystkiego dotykają i do buzi. Ten bąbelek się jeszcze utrzymuje? Byłaś może w aptece? Wizytę u lekarza na kiedy masz?no tak raszki w buzi sa cały czas a tutaj mam lepsze zdj Zobacz załącznik 1014780
Tak byłam u lekarza pediatra mówi że to w włókniak a wizytę u chirurga dzieciecego mamy w następnym tygodniu w poniedziałek.. Ale bardzo się bojęNo tak sobie myślałam że rączki w buzi, maluszki tak mają. Wszystkiego dotykają i do buzi. Ten bąbelek się jeszcze utrzymuje? Byłaś może w aptece? Wizytę u lekarza na kiedy masz?
reklama
U
usunięty
Gość
Pediatra powiedział że to jest włókniak? Hmmm moja mama ma włókniaka na nodze i to jest taka brązowa plama więc powiem Tobie szczerze że jestem zdziwiona, moja mama ma coś takiego i stwierdzone przez lekarza że włókniak i jeszcze niżej LinkTak byłam u lekarza pediatra mówi że to w włókniak a wizytę u chirurga dzieciecego mamy w następnym tygodniu w poniedziałek.. Ale bardzo się boję![]()
Włókniak twardy i miękki - skąd bierze się na skórze i jak go usunąć?
Na naszej skórze występuje wiele różnych zmian: piegi, pieprzyki, brodawki, kurzajki i wreszcie włókniaki. Czy należy się nimi martwić? Pierwsze cztery często mają charakter łagodny i przy konsultacji z lekarzem spokojnie da się je...

Załączniki
reklama