Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
sylwia532 pisze:wlasnie sie poklocilam ze swoim...............w zyciu nie zgadniecie o FRYTKI spala ja zlapalam smaka i sobie usmazylam,obudzil sie chcialam go poczestowac a on mi sra ze frytki jem.............talerz lezy bo mi przez gardlo przejsc nie chca............tak wiec jak ktos ma ochote to zapraszam
chyba pojde po cole.............
nie potrafi zrozumiec ze jak sie jest w ciazy to te zachcianki sa o 1000 razy silniejsze niz normalnie(przynajmniej ja tak mam)
nie pale,nie pije-nawet kawy bo nie lubie a on mi o frytki awanture zrobil,spi dalej
jeszcze mi cos powlanczal i sciaga cos z netu i mi komp zwalnia na maksazaraz mu to wylacze
sylwia532 pisze:fionka tak tak ze niezdrowe...............
najsmieszniejsze w tej calej klotni jest fakt ze on nic nie pamieta,pol godziny pozniej wstal i sie pyta:"kochanie frytki smazykas?","zabcia moge zjesc?","a ty czemu nie jesz?'',doslownie takie galki zrobilamco on mi mowi???i mu powiedzialam ze nakrzyczal i tak mi nie uwierzy i powiedzial ze zmyslam.................to pewnie w pol snie marudzil