Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A jak Ci poszło wychowywanie synka w tak młodym wieku?![]()
@Paulina97 nie jest łatwo, ale jakoś dajemy radęBunt 2 latka pełna gębą się zaczyna [emoji85]
@Kaamilaaa oj tak, niedawno zmienialam pieluchy mojemu małemu kuzynowi, a on już 9 lat ma [emoji33] Dzieci mi zaczęły dzień dobry mówić na ulicy hah [emoji28]
Łatwo nie było ale dałam sobie sama jakoś radę [emoji6] urodzilam na 2 miesiące przed 18tka [emoji6]wsparcia ze strony rodziny czy ojca mojego G. za bardzo nie miałam więc wiedziałam że muszę dać radę ze wszystkim, chociaż by po to żeby wszystkim którzy mówili że sobie nie poradzę, szczęki opadły [emoji14][emoji6]
Bunt dwulatka - współczuję [emoji14] dobrze ze to mija [emoji86] tylko potem jeszcze bunt 3 latka i jakoś to się kręci [emoji86][emoji1787]mi też już dzieciaki mówią dzień dobry a za to w sklepach jestem proszona o dowód [emoji1787]
Ja urodziłam mojego synka po maturze, więc szkole miałam już z głowy, że tak powiemI bardzo dobrze, mnie osobiście krew zalewa,jak ludzie gadają "młoda i już w ciazy, jak sobie poradzisz, co ze szkołą " albo dają swoje "dobre" rady,ale jestem tego zdanie,że nie ma co brać do siebie i się przejmować bo oni za mnie tego nie przeżyją [emoji4]
Ja urodziłam mojego synka po maturze, więc szkole miałam już z głowy, że tak powiemMarza mi się studia, ale pewnie nigdy nie będzie mnie na nie stać.
A ja studiuje, ale zrezygnuje. Nie dam rady dziennie studiować i zajmować się sama maluchem, bo chłopak za granicą póki co. Maluch nas nieco zaskoczył, ale jestem bardzo szczęśliwaMimo tego cóż, ktoś musi zarabiać, a ktoś dzidzią się zająć, więc na studia może kiedyś wrócę
![]()