Kasia Kucińska
Majowa Czerwcówka '06 :)
no prawie tak, tylko neurolog ogląda dzidzię i mówi co jest nie tak, daje ogólne wskazówki, a rehabilitant pokazuje co robić
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
urządzenie które miało ja leczy z jednej strony wyleczyło a z drugiej zaszkodziło
... a moze macie jakies wskazówki jak ćwiczyć z takim maleństwem , wiem ze to lekarz ale moze jakies takie ćwiczenia ktore moga sprowokowac inne ułożenie ciała .. prubuje jej pokazywac zabawki z drugie strony w łżeczku ja układać tak zeby główke odwracała ale brzuszek zgiety czsem zostaje w tą prawą:sick:
) i jesteśmy zadowoleni.
a niby czemu miałam być
i to mnie zastanowiło.... moje dziecko jest bardzo niespokojne jak je mleczko z butelki rączkami zakrywa buzię oczka i jak zasypia też macha główką na lewo i prawo stęka jakby ją coś bolało a jak już zaśnie to czasem budzi sie z krzykiem i płacze jakby koszmar miała i ma mokrą główkę jakby sie pociła a nie jest gorąco ...nie zawsze tak jest
i jak jest głodna wygina sie w literke c jak ja podnosze to taka zgiętą i wtedy już sie prostuje
nosi rozwórkę i przez to wygina się na jedną stronę - tak sobie ułatwia zeby choć jedną nużką prosto pogibać