Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
a ja już nie wiem ile ma man plusie, bo mój lekarz ma jakaś zepsutą wage, tylko u niego jest zawsze 2kg więcej niż na każdej innej no ale mu nie przegadam... także ja stawiam, że mam z 7 na plusie.:-)
a ja mam 67 kg czyli w niecały tydzień wskoczyło mi zaś 1,5 kg ale tak to jest jak knedelki, białe buły i ciacha sie wpierdziela wynik na dzień dzisiejszy +10. ;-)
muszę się pochwalić że schudłam 2 kg więc mam 8 na plusie. To chyba dzieki tym owocom wszystkim :-)
Ale pewnie w ostatnich tyg mi przyjdzie, no i jeszcze dziecko musi przytyć
U mnie waga nadal leci, miałam jedno ważenie że było +1 kg, trzy dni później już było -2 kg, a ile się traci po porodzie tak od razu ? ? ?
zmierzyłam się w pasie 113 tyle, że te 113 to ja mam od dwóch miesięcy, dziecko rośnie a brzuch nie;/ no chyba, że brzuch rośnie a boczki spadają ) to mogę zaakceptować.
Katjoshka - dzień po porodzie juz mialam 10 kg mniej, a kilka dni później kolejne 5 kg , a potem juz szło wolniej, ale w kilka miesięcy samo przy karmieniu poszło. Ani jednego dnia na ćwiczenia nie poświęciłam