Kingusia91
Fanka BB :)
A ja chyba mam pierwszy kilogram na plusie. Wow w 6 miesiącu 

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

, bo przecież odżywiam się cały czas jednakowo i staram się cały czas kontrolować wagę. Nie wiem skąd to się bierze, a przecież nie będę chodziła głodna, żeby zapobiec wzrostowi wagi. Mój gin jest przewrażliwiony na tym punkcie, więc teraz pewnie dostanę od niego kazanie, że za dużo przez miesiąc, ale mam to gdzieś. W końcu dziecko też rośnie i jak by nie było, to i waży, ale on nie da sobie przetłumaczyć. Jest przekonany, że zwyczajnie za dużo jem i to dlatego, twierdzi że wszystkie tak mówią, że się nie objadają a efekty widać. Cóż... chyba się naczytał książek, a przecież każdy organizm jest inny...
;-) Z drugim nie mam takich wspomnień. Każde dziecko i każda ciąża inna. Ta teraz też. Jestem pewna, że u ciebie to od leków i małej ilości ruchu. Ja jak leżałam na początku ciąży przez 3 tyg. plackiem przytyłam 2kg. Byłam przerażona. Ale potem jak już mogłam chodzić, to zgubiłam ten 1kg. Ja nigdy w ciąży nie wymiotuję, więc nie miałam w żadnej ciąży utraty wagi. Raczej przyrost. Teraz mam najmniejszy, ale i tak jestem już duża. ALe to nieważne. Ważne, że nasze dzidziolki są zdrowe!!!!
Piknie...