ninjacorps
Marcóweczka 2008
Mrowa - mi 2 spadły, nie zostały
Chciałabym, żeby już 2 mi zostały 

mamma - widzisz, od razu lepiej, co? hahahaahahaha

mamma - widzisz, od razu lepiej, co? hahahaahahaha
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)

i ciągle 4 na plusie. 

. Mąż mi mówi, że nie widzi za bardzo gdzie się podziały te 4kg wg niego już wróciłam do wagi sprzed ciąży (miło
). Ale po ciuszkach widzę
.
. Ja nigdy nie stosowałam żadnych diet i do ćwiczeń sama też raczej się nie umiem zmobilizować (no chyba że aerobic albo jak mnie mąż dla towarzystwa wyciągał na poranny jogging;-) ale tak sama
).Rany, ja bym nie usnęła, hahaahahahaha
Mój małżon nie jada kolacji, no chyba, że przed 19.00 i zawsze nie byłam tego w stanie zrozumieć, jak on spokojnie może spać, hahaahaha![]()
Ninja ja mam to samo, heheRany, ja bym nie usnęła, hahaahahahaha
:-)
W ogóle to dostałam po urodzeniu Martynki takiego apetytu, że się nie poznaję....
Bez kolacji ani rusz, a ostatnio zauważyłam, że jak wstaję nad ranem do karmienia to już mi w brzuchu burczy, ale do lodówki jeszcze nie biegnę!
;-)

!ja tez bym nie usnełaRany, ja bym nie usnęła, hahaahahahaha
Mój małżon nie jada kolacji, no chyba, że przed 19.00 i zawsze nie byłam tego w stanie zrozumieć, jak on spokojnie może spać, hahaahaha![]()
a potem w nocy pewnei by mnie głowa bolała
:-)
dieta działa super hiper bomba szał a wczorajsze ćwiczenia bardzo poprawiły mi samopoczucie
ja mam wyrobioną silną wolę w kwestii diet a dodatkowo ta jest wyjątkowo przyjemna i nie wymaga ode mnie wielu wyrzeczeń
a ćwiczyc po protu lubiei rpzez pół ciazy tęskniłam do tego