ninjacorps
Marcóweczka 2008
Niekat - ja A6W jutro jak już gin pozwoli
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Monika to ja jestem dietetykiem, z tego co wiem to chodzi o produkcje mleka, a karmisz tylko swoim czy dokarmiasz? Ja schudłam juz wzystko co przytyłam w ciazy i dodatkowo jeszcze kilo, ale chciałabym jeszcze z 5![]()

, ale skoro zatrzymujesz wodę o czym świadczą spuchnięte nogi to powinnaś przejść na dietę lekkostrawną bezsolną albo małosolną ze zwiększona ilością wody mineralnej która przepłucze komórki usuwając szkodliwe produkty przemiany materii. Wybierając wode zwróć uwagę na to aby była niskosodowa
widze ze o Tobie brakowało ćwiczeńPo dzisiejszej wizycie u gina zaczęłam A6W i ćwiczenia na tyłek i biodra))) Zajebiście! W końcu!
;-):-)z A6W będziemy szły razem bo i od dziś dopiero zaczełam