Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Jakbym przed ciaza byla szczupla, to bym sie cieszyla z tych 7 kg. Mam jeszcze duuuzo w nadmiarze sprzed ciazy ;-)

Ania a ja na twarzy przytyłam, nie mogę na siebie patrzeć!!!!!!!sadlo mi sie na plecach rozlalo![]()

ale wczoraj byłam na ostatniej szkole rodzenia i pani położna powiedziała że te osoby co są już na terminie to nie powinny jeść żadnych ciężkostrawnych rzeczy - groch, fasola, kapusta, grzyby, mak. te osoby co mają jakieś 2 miesiące to terminu to ewentualnie w małych ilościach. więc co ja będę jadła przy wigilijnym stole?????:-(chyba tylko karpia i to w dodatku nie powinnam smażonego, ale mam to gdzieś, tylko takiego lubię!!

Nie ma opcji! Ja uwielbiam Święta właśnie z powodu pusznego jedzonka i odmawiać sobie nie zamierzam. Szczęśliwa mama=szczęśliwy dzidziuś;-)ale wczoraj byłam na ostatniej szkole rodzenia i pani położna powiedziała że te osoby co są już na terminie to nie powinny jeść żadnych ciężkostrawnych rzeczy - groch, fasola, kapusta, grzyby, mak. te osoby co mają jakieś 2 miesiące to terminu to ewentualnie w małych ilościach. więc co ja będę jadła przy wigilijnym stole?????:-(chyba tylko karpia i to w dodatku nie powinnam smażonego, ale mam to gdzieś, tylko takiego lubię!!