Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
ehhh od kilku tygodni w zasadzie nie przybylo mi nic...tyje pol kilograma, chudne pol, tyje pol kilograma chudne pol i tak w kolko..wiec waga generalnie caly czas oscyluje wokol 73 kg (czyli 13kg na plusie od poczatku ciąży) dzidzia rośnie, brzuch tez a waga mniej wiecej na tym samym poziomie...nawet moj mąz zauważył ze nie mam juz dupci tej fajnej (bo ja przed ciążą byłam koscista paskudnie i tyłka nie posiadałam:-() co jak co ale dupcia mogła mi zostac:-( ciekawe czy piersi tez po ciąży strace:-(łaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.
Emilko - masz w końcówce ciąży wagę z początku ???
no zobaczymy co u mnie zosanie.......Ania u mnie za to bebech zostanie tak jak teraz... Pocieszylam cie?
...nawet moj mąz zauważył ze nie mam juz dupci tej fajnej (bo ja przed ciążą byłam koscista paskudnie i tyłka nie posiadałam:-() co jak co ale dupcia mogła mi zostac:-( ciekawe czy piersi tez po ciąży strace:-(
i też bym się cieszyła jakby dupcia zechciała zostać taka jak jest teraz 

daga nie pierdziel głupot, tyle Ci powiem. Później razem będziemy się odchudzać. Najważniejsze żeby dzidziuś był zdrowy, fajny i okrąglutki.u mnie na +18 załamka. W pępku 114 cm szok
. Czuję się jak anorektyczka na odwyku