reklama

nasza waga

reklama
Ciężko mi się dorwać do komputera, bo Maja zajmuje dużo czasu (niestety już miewa kolki, a przynajmniej bóle brzuszka, więc płacze). Ale zdążę się pochwalić, że jeszcze nie ma dwóch tygodni od porodu, a ja już zrzuciłam 13kg (z 83kg na 70kg). Jeszcze 8kg do wagi wyjściowej :-)

Edit:
A co do witaminy D to ja czytałam, że mleko sztuczne jest w nią wzbogacane, więc przy karmieniu sztucznym się już nie podaje dodatkowo, żeby nie przedawkować. Więc lepiej uważać, a najlepiej spytać lekarza.

Ostatnia edycja:
dzisiaj będę miała już wagę i będę mogła sprawdzić ile mi zeszło. wiem, że różnica wagowa między dniem przyjęcia mnie do szpitala a wypisem była 9 kg :happy: ale ja w szpitalu praktycznie jadłam same biszkopty bo na nic nie miałam ochoty, a teraz staram się jeść normalnie, oczywiście na tyle normalnie ile może jeść mama karmiąca, albo przynajmniej starająca się karmić :-(

reklama
Dziewczyny na rozstepy w trakcie karmienia piersią mozna stosowac Pharmaceris tocoreduct forte albo Mustela krem na rozstępy i blizny. Te dwie firmy mają produkty przystosowane dla kobiet w ciazy i karmiących piersia, wiec na pewno są bezpieczne. Nie bawialbym sie w szukanie preparatow silniej dzialających typu Vichy, La Roche itd. Wg mnie Mustela jest super,mimo ze jest droga, a Pharmacerisu nie polecam, bo szkoda kasy.

Edit
Znalazlam cos takiego( nie na rozstępy)
http://www.orbifarm.pl/product-pol-...orodowy-regeneracyjny-zel-do-ciala-200ml.html
i zastanawiam sie, czy tego nie kupic na brzuszek, bo mam sflaczaly niestety :-(

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry