reklama

nasza waga

Kurcze dziewczyny to ja ponawiam pytanie Mamjakty
ja sobie strzeliłam muśnięcie słońcem balsamem Dove i jestem teraz trochę brązowa :-) ale hmmm trochę się boję czy nic się dzdiz nie stanie skoro ją karmię piersią po takim zabiegu :no::szok:

reklama
ja juz mam wage sprzed ciąży ...nie ma to jak dieta matki karmiącej i stres z powodu non stop marudzącego dziecka...cien ze mnie zostal...wcale mi sie to nie podoba:-(

ja juz mam wage sprzed ciąży ...nie ma to jak dieta matki karmiącej i stres z powodu non stop marudzącego dziecka...cien ze mnie zostal...wcale mi sie to nie podoba:-(
witam w clubie...mnie tez sie to nie podoba:baffled::baffled::baffled: myślałam ze z blisko 18 kg zachomikowanych podczas ciąży trochę mi zostanie a tu lipa...a ta dieta mnie wykończy-a raczej obiady-żarcie jak dla królika:dry:

Zazdroszcze wam dziewczyny tej wagi sprzed ciąży!!Ja mam daleka droge przed sobą(18kg):szok:!! Teraz jeszcze waga chyba mi się popsuła bo od paru dni tak jakoś stoi w miejscu:crazy:!!No ale cóż nie krmie piersia tylko tyle co uda mi się ściągnąć czyli ok 300-350 ml dziennie!!A tu jeszcze jestem po cesarce i nie bardzo narazie zaczynac jakies cwiczenia!Zobaczymy co powi lekarz na kontroli po 6 tyg!!Ojj ciężka droga przede mna!!:baffled:

u mnie nie ma sensu nic innego zakladac...siedze caly czas w domu i ledwo chodze...wiec dresy mam i bluzke ktora szybko da sie podkasac w celu wywalenia cyca i zapchania buzi małej...

Mi zostsało jeszcze 6 kg z 18. wiec n ie jest tak żle.Nosze pas bo został mi duzy brzych, przez pierwsze dni jak urodziłam jak ktoś mnie zobaczył to sie pytał kiedy wkońcu urodze:)

Moja waga stanęła i ani drgnie.Myślałam że 'wykorzystam' to karmienie piersią i od razu zrzuce moje chomikowane od dwana nadprogramowe 5kg a narazie nic z tego:-(.Moze jak zaczne cwiczyc to cos sie ruszy:dry:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry