Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

stoi w miejscu
kupiłam sobie clarinol cla ,ochydny w smaku(bo rozgryzam- nie połkne takiej wielkiej tablety)żygac mi się po nim chce ale cóż psychicznie mnie narazie podnosi na duchu bo wmawiam sobie że pomoże!!

), a dodam ze posmarowała się tylko dwa razyO Boże jak ja marzę o wadze 60kg...:-( U mnie 70 jak bykczyli do wagi z przed ciązy 5kg., do wagi przed kuracją bromerganem i pabi dex. 6 kg. do ślubnej 8kg.No i ostatnio chciałam sobie kupić jeansy, bo mam tylko kanty, a w przed ciążowe ciuchy się nie mieszcze oczywiście:-(i rozmiary na mnie były w dziele dla puszystych:-
-
-(ale dół i na dodatek takie badziewne kroje były, że sobie nic nie kupiłam:-(
a do wagi z przed ciązy 7kg. Ja już od miesiąca nie byłam na zakupach. Miesiąc temu kupiłam sobie jeansy o 3 rozmiary większe niż przed ciążą, wyciełam metke, żeby sie nie dołować
. Teraz są już na mnie za luźne, ale ściskam sie paskiem i jakoś jest bo w te z przed ciąży też jeszcze nie wchodze. Ostatnio próbowałam i nawet sie dopiełam ....tylko że mi pękły w tyle