Melulu
TP 15.01.2009 r.
Mamjakty, ale pomyśl sobie - Ty jesz różne fajne rzeczy i nie chudniesz, a ja nie jem fajnych rzeczy i też nie chudnę. Kto ma gorzej? ;-)no i skąd tu mieć motywację do nie jedzenia różnych rzeczy.... porażka :-(
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Mamjakty, ale pomyśl sobie - Ty jesz różne fajne rzeczy i nie chudniesz, a ja nie jem fajnych rzeczy i też nie chudnę. Kto ma gorzej? ;-)no i skąd tu mieć motywację do nie jedzenia różnych rzeczy.... porażka :-(

no i źle się czuję i muszę zmienić swe nawyki i przestać podjadać! ja to 30 kilosów muszę się pozbyć, a nie 5 czy iluś tam - więc chyba jednak ja mam gorzej ;-)chciałabym mieć taki minus, że mimo wszystko bym chudła...;-);-);-)ale wiem i rozumiem, że to też może być problem..ja jem wszystko od samego poczatku...a bez słodyczy to sobie niewyoibrazam..jedyny minus to moje czeste zaparcia...i to ze mimo wszystko chudne mam 14 na minusie

:-
a ja w sie pochwale! 28 kg schudlam,a w ciazy 26tylko:-)przytylam!!!
Alex miesiac mial biegunke i 2 szpitale zaliczylismy:-(ale juz wszystko ok![]()

:-(Dobijacie mnie dziewczyny....:--
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-(Jak ja wam zazdroszcze!!!
co ja mam zrobic ?chyba jakis balon do żołądka sobie wsadze!:--
-(
Małpko nie łam sie. Ja też gruba. Wyglądam jak w 5 miesiącu ciąży. Ostatnio mnie znajomy widział z dzieckiem i do mnie "O!! To już drugie w drodze??"![]()
:-