Melulu
TP 15.01.2009 r.
Nie skłamałam. Ale potem już się nie przyznałam, że w pierwszym trymestrze spadłam prawie 2kg, tylko cały czas podawałam tamtą, że niby "bez zmian"przyznaj się !
skłamałaś![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Nie skłamałam. Ale potem już się nie przyznałam, że w pierwszym trymestrze spadłam prawie 2kg, tylko cały czas podawałam tamtą, że niby "bez zmian"przyznaj się !
skłamałaś![]()

Ale co ja zrobie, ze mdlosci i wymioty mnie ominely i zaczelam przybierac od poczatku? A wcale nie jem jakos duzo wiecej. Chyba problem w tym, ze przed ciaza nie jadlam po godz. 19, a teraz nie wyrobie, jak nie zjem czegos pozniej (a klade sie spac kolo 24).
Chyba powinnam byc mu wdzieczna, ze mnie troche przystopowal. Czas przyjrzec sie dokladniej swojej diecie i zmienic co nieco...Natalie, tylko tak Cię straszy, żeby Cię zmobilizować. Podał Ci dolną granicę. Książkowe to jest 12-17kgNo to ja sie doigralam - lekarz zwrocil mi uwage co do wagi :-( Mam 9 kilo na plusie w 26 tygodniu. Powiedzial, ze to duzo i do konca moge przytyc... tylko 3 kilo, zeby bylo ksiazkowe 12.
" - bo z reguły ciśnienie u mnie bardzo niskie.
" Kuleczka, dobreZ zazdrością spojrzałam na brzuch mego męża on 185 cm, kawał chłopa, ja 160 drobna kobieta i mówię że to nie sprawiedliwe :-( Lekarz na to: "To ja w imieniu stwórcy przepraszam że mężczyżni nie chodzą w ciąży"
Dobrze, ze jeszcze sie trafiaja lekarze z poczuciem humoru