klaudia011
Fanka BB :)
Melulu ja barszczyk czerwony i naleśniki z dżemem...i też nadal mnie ciągnie do lodówki...oj ciężko to wszystko widzę...idę za chwilkę na spacer...choć wyjdę z domku..i mam nadzieję że nie trafię na żadną cukiernię :-)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
kobiety ja przytyłam przy julce 15 kg a za 1,5 roku miałam ponuiżej wyjsciowej z przed 1 ciązy... Ja od 8 lat jem po 2 obiady dziennie (jak jestem w pracy ) zawsze w domku sniadanie w pracy drugie i cos słodkiego a o 12 30 pierwszy obiadek W domku drugi, cos słodkiego i kolacja bo inaczej nie zasnę.. I co waże miedzy 43-47 kg.. Teraz dobijam do 56 kg czyli 7-8 na plucie..
nie każda kobieta ma tak łatwo, Ty widocznie masz dobrą przemianę materii i dobre geny jakieś, bo jak ja bym się tak odżywiała to w drzwiach pewnie bym się nie mieściła
no cóż, jedne dziewczyny nie mogą przytyć a inne schudnąć - różnie to bywa 
Nawet się tym nie chwalI co waże miedzy 43-47 kg..
Musisz mieć naprawdę wyjątkową przemianę materii. A taka waga jest dla mnie abstrakcją.Mam 9 kilo na plusie w 26 tygodniu. Powiedzial, ze to duzo i do konca moge przytyc... tylko 3 kilo, zeby bylo ksiazkowe 12.

Wszyscy mi mowia, ze po mnie nie widac za bardzo tych 9 kilo.

Czas przyjrzec sie dokladniej swojej diecie i zmienic co nieco...

no ja na ostatniej wizycie ważyłam 75 kg i to juz bylo praktycznie 8 kg na + (ja na początku nie miałam mdłości i nic nie schudłam, więc od początku waga szła w górę). wczoraj weszlam na wage i juz jakies 78. czyli po miesiacu przytylam 3 kg. szczerze mowiac to nie jem wiecej niz jadlam. przynajmniej tak mi sie wydaje. zawsze jadlam troszke slodyczy, ale np nie jem kolacji. zjem gdzies o 16 obiad i to koniec. wczoraj wieczorem bylam glodna to zjadlam tylko banana. to co ja juz w ciazy mam wprowadzic diete?

. Mogę zapomnieć o tym, że się kiedyś najadałam jednym bananem. Teraz to nawet po dwóch mam szał w oczach
i jestem głooooooodna na maksa
. Ja się nastawiam na 20 kg. Masa straszna ale wszystkie moje koleżaneczki, takie wielkie baby jak ja, co mają ponad 175 cm wzrostu, tyle przytyły.