• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

nasza waga

A wiecie, że mi też dzisiaj w sklepie wpadło w oczy ciasto drożdżowe ze śliwkami i kruszonką? Chyba jutro takie popełnię :) Mam nadzieję, że mi się uda, mimo że nie zamierzam za bardzo szaleć z wyrabianiem, żeby Małej nie zaszkodzić :-) Ale aż mi ślinka leci na samą myśl :D

reklama
Moja mama zrobila dzisiaj dzem morelowy. Mam w lodowce smietane 30% do ubicia, wiec cos czuje,ze zaraz zabiore sie za robienie gofrow z bita smietana i dzemem :-D
Niestety glodna jestem, bo dzisiaj caly obiad wyladowal w kibelku :-( Na gofry mam duuuza ochote :-D

Jezu dziewczyny ,ale jestescie straszne!!! i co ja mam teraz zjesc...nic juz w domu slodkiego nie mam...nalesniki bym zrobila,ale nawet dzemu nie mam...a takiego gofra czy ciacho ...mniam...jutro jak mnie moj lekarz zwazy to z krzesla spadnie.
chos juz ciacho z kawa zbozowa wtranzolilam:tak::-D:szok:

ja po wizycie..oj nie mam pojęcia dlaczego wydawało mi sie że brzusio taki duży jest...w sumie od początku przytyłam 6kg...wydawało mi się że więcej...a mój gin nie przyczepił się do tego w ogóle :)

Ja to mam doła.........jeśli chodzi o wagę...jak byłam na tym weselu to wszyscy się ze mnie brechali,że jestem gruba jak krowa-myśleli ,że rodze na dniach:wściekła/y::-(:zawstydzona/y::dry:ja im jeszcze pokaże po porodzie:-pjak schudne...mam nadzieję...:sorry2:;-)
tt2004553fltt.gif

dev010prs__.png

Ja to się dopiero zdołowałam. Właśnie wróciłam od weterynarza z kicią i weszłam sobie u niego na wagę... 87,80. A to oznacza cztery kolejne kilo do przodu. A w sumie już ... 13. Z tego wynika kilogram tygodniowo od momentu rozpoczęcia ważenia czyli na czas porodu powinnam mieć ... 100 kg. MATKO :szok:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry