• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

nasza waga

ja też mam osiem na plusie (2 więcej niż z julka w tym samym czasie) ale ja generalnie jestem bardzo szczupła więc tego tak nie widać z wyjatkiem brzucha.. .. a teraz coś śmiesznego wczoraj pani dermatolog zapytała mnie czy nie jestem w ciązy bo musi wiedziec co mi przepisać.. az sie zdziwiłam bo to juz koniec 6 miesiaca a ona nie widziaa 30 sierpnia bylismy na zjeżdzie rodzinnym i kuzynka myslała ze mi brzuch po julce taki został... :-)

reklama
No ja się dziś dowiedziałam od kolegi z pracy, że jego żonka (mają trzech synków) po ostatniej ciąży - synek 4750g - tuż po porodzie momentalnie zeszła 13 kg. Trochę mnie to przeraziło, a trochę ucieszyło, bo to oznacza, że faktycznie zawartość brzuszka może być "poważna" i może te moje już 13 kg na plusie ma jakieś swoje wytłumaczenie. Zobaczymy.
Na razie humorku za dobrego nie mam - synuś jest dziś bardzo markotny i nie fika, a w drodze z pracy okropnie bolał mnie brzuch i musiałam przysiąść na ławce, bo bym nie uszła:-(

spooky pisałam wam kiedyś ze moja kolezanka 35 kg przytyła a Mókj chrześniak miał ok 3,5 kg.. wiec to wcale nie ma znaczenia... teresa wychodząc ze szpitala miała mniej juz 17 kg...

Ja też mam 8 na plusie jak nie lepiej:sorry2:Po mnie widzać okropnie, cała jestem jak balon a jak ubiorę cos mniej obcisłego to wszyscy myślą,że za chwilkę rodzę...:-pChociaż mogło być gorzej, moja siostra wyglądała w pierwszej ciąży jak potwór i nie mieściła się nawet w fotelu dwuosobowym-wszystko sprawiało jej trudność - tak puchła!!A teraz jak patyczek chudziutka:-D:-)

tt2004553fltt.gif

dev010prs__.png

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry