Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ja w brzuchu mam 117cm, natomist waga 83,5kg, żebym to ja więcej w tej ciąży jadła to się zgadzam z ta wagą, ale jem normalnie, słodyczy prawie wcale, bo nie mam ochoty. A tu co taka niespodzianka
Dziewczyny to jeszcze nic Ja mam 91 kg co oznacza 17 kg ekstra i 111 cm w pasie Ale już mnie to tylko śmieszy. Liczę jedynie na to, że do 100 kg nie dojadę....
ale muszę się pochwalić że dałam radę sobie jeszcze paznokcie u stóp pomalować (oczywiście mąż o tym nie wie - inaczej nie mogłabym go troszkę powykorzystywać )
Ja po wczorajszej wizycie jestem na plusie od początku ciąży dokładnie 8 kg na plusie!! Wczoraj to dokładnie policzyłam bo mi sie wydawało, że więcej przybrałam!! w 3 tyg. przybrałam 700g... nie wiem dlaczego tak mało przybieram na wadze...moja gin mówi, że róznie to bywa!! Tylko, że moja mama to 25kg zgrubła a ja?!? ehhh dziwne.. A brzuszek mam spory, tylko nie wiem ile mała waży bo ginpowiedz., ze dopiero rzed porodem usg ale wciaz zastanawiam sie cz nie isc na jeszcze jedno..