reklama

nasza waga

reklama
U mnie 80 kg. czyli na plusie 15/16 kg.Ostatni miesiąc 2kg. na plusie, czyli przystopowałam, chyba dzięki lekom, bo diety żadnej nie trzymam..Czyli przepisową 14 przekroczyłam, no cóż zobaczymy co po porodzie mi w bioderkach zostanie:rofl2:

Ja dzisiaj zanotowałam 75,5kg, co znaczy skok z 62kg już o prawie 14kg... Książkowe górne widełki to 17, ciekawa jestem, czy mi się uda zmieścić... Chociaż i tak powinnam trzymać się dolnej normy (12-17), bo wejściowo indeks BMI miałam na granicy nadwagi, w okolicach 24, a im kto ma większą nadwagę, tym powinien mniej tyć w ciąży. Przynajmniej w teorii...
Ale jakoś się nie przejmuję. Wierzę w potęgę karmienia piersią! :-)

mamjakty to witam w klubie :-):-):-). Spodziewałam się że jak dobiję do 20 kg to będzie max. A te 20 kg to pikuś :szok:, byle żebym do 30 nie dobiła :baffled::baffled::baffled:.
Niedawno zamiast słodyczy to się wzięłam za podjadanie bakalii. Na zgagę zagryzałam migdały. Efekt jest opłakany. Rosnę i rosnę. A tu jeszcze Święta nadchodzą...

Ostatnia edycja:
kasia - ja słodycze od wtorku odstawiłam - bo jak mi ten cukier w moczu wyszedł to jest podejrzenie tej cukrzycy - jutro dopiero jadę na powtórkę badania to zobaczymy :tak: taką mam chcicę na coś słodkiego... :sorry:ale trzymam się :-D a wagą nie będe się przejmować - potem ostro się wezmę za siebie i będę się chwalić Wam moimi postępami ;-):-)

ja dziewczyny startowalam z dosc spora nadwaga , wiec ciesze sie ze nie mam za duzo tych koliskow do zgubienia .
ja nie wieze w potege karmienia piersia bo wtedy wiecej tylam niz w ciazy . dopiero jak odstawilam malucha od cycka to zaczelam sie odchudzac pomalutku
jakos przy karmieniu mi nie szlo

ja nie wieze w potege karmienia piersia bo wtedy wiecej tylam niz w ciazy
A to Miloku jesteś statystycznie wyjątkiem, który potwierdza regułę. Widocznie u Ciebie hormony zadziałały inaczej, niż u większości.

A jadłaś przy karmieniu wszystko czy miałaś dietę ograniczoną? Bo u mnie wszystkie znajome chudły w czasie karmienia, a jak dwie miały dzieci z alergią, to w ogóle po pół roku wyglądały jak anorektyczki...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry