Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A to Miloku jesteś statystycznie wyjątkiem, który potwierdza regułę. Widocznie u Ciebie hormony zadziałały inaczej, niż u większości.
A jadłaś przy karmieniu wszystko czy miałaś dietę ograniczoną? Bo u mnie wszystkie znajome chudły w czasie karmienia, a jak dwie miały dzieci z alergią, to w ogóle po pół roku wyglądały jak anorektyczki...
zero mleka slodyczy ani zadnych wzdymaczy i alergenow
Ja wciaz 122 w obwodzie. Na wadze 85 kg wiec 2 kg na plusie w stosunku do wagi sprzed ciazy..
hehe dodam jeszcze ze ta bratowa zaczynala na starcie ze spora nadwaga...zawsze miala duze problemy z waga i ciagle na jakiejs diecie byla ktora w gruncie rzeczy niewiele dawala..w ciazy sobie odpuscila, zazerala smutki slodyczami a jak ją zobaczylam ostatnio to az mi szczeka opadla ze tyle schudla w tak szybkim czasie...wiec olejmy sobie te kilogramy...za niedlugo sie rozpakujemy i oby dzidzie byly zdrowe a my bedziemy za dwa miesiace pisac tutaj co robimy ze tak szybko chudniemy;-)Emilka - takie posty własnie chcę czytać![]()
). EDIT: już 84 kg. Ale ja zdolna jestem
. Miała mi się zwiększyć ilość wód płodowych a tu chyba guzik :-(.
. Była niedobra i w ogóle i nie smakowała
ale niespodzianka