reklama

Nasza waga

Asiorek "zalecajaco" ??? Hmm mi sie wydaje, ze zaczynam chodzic jak kaczucha. ;-) A na wadze narazie bez zmian, na szczescie. :-)

reklama
Dziewczyny z ta dieta nie trzeba być tak rygorystycznym. Ja miałam dwie lekarki ( tzn Emilka). Pierwsza to pozwoliła jeść tylko jabłka i wiśnie i żadnych innych owoców bo uczulają. Według niej nie uczulały tylko polskie owoce. Z mięsa to tylko indyk i wieprzowina dozowlona. A potem zmieniłam lekarkę i trafiłam na super babkę. Miałam potworną ochotę na mandarynki i powiedział, że mam sobie zjeść pół i zobaczyc co będzie sie działo. Jesli będzie z małą ok. to moge jeść. I faktycznie jak jadłam z rozsądkiem to nie uczulały. Raz sie tylko zapomniałam i zjadlam cztery to wtedy Emilkę wysypało. Mimo że Emilak miała skazę białkową pozwoliła spozywać nabiał w malych ilościach i góra dwa razy w tygodniu. Teściowa namówiła mnie na mleko sojowe. Jest pyszne ale uważajcie bo też uczula. Aj mogłam pół szklanki tygodniowo. A i pani doktor obaliła mit dotyczący brokułów. Nie wzdymaja a jesli juz to nie szkodzą tak jak kalafior. Niestety wszystko trzeba sparwdzic metodą prób i błędów. A na zgubienie wagi polecam ćwiczenia!!!!!!

Asiorek, grunt, zeby nie przyjmować postawy typowej dla kobiet ciężarnych - tzn brzuch mocno do przodu a kręgosłup wypięty w łuk. Ciezko się tego potem pozbyć, a poza tym nasz kregoslup, już i tak zbyt czesto nam doskwierajacy jest dodatkowo obciążany..
Więc.. nośmy się prosto babeczki :-)
Obawiam się że ja już brzybrałam tą postawę:cool2:
Najlepiej mi się tak chodzi:zawstydzona/y: pozatym mój duży brzuszek i mój bolący kręgosłup najbardziej się dopasowały do tej właśnie pozycji:tak:

No niestety moja postawa też już jest "pokręcona". też zauważyłam, że jak pingwinek zaczynam się kołysać, hmmmmmm.

U mnie już ponad 12 kg!!!!!! Rany!!!!!!!!!!!!! :wściekła/y:

Ja jak byłam we wrześniu to na plusie miałam 4 kg :-) A teraz ide 12.20 czyli jutro i napewno przyszło z następne 2 jak nie więcej!!;-) Ale uwarzam że przytyłam bardzo mało tym bardziej że brzuszek duży i dzidzia waży już 1 kg:-p Jak nadal będe tak tyć to zaczxnę się martwić że coś jest nie tak zemną:zawstydzona/y:

Wazylam sie dzisiaj i w sumie rowne 5 kg na plus. POnoc teraz ma nam dochodzic po 0,5kg na tydzien??? hmmmm... to ciekawe chyba jednak to 10 kg przekrocze :zawstydzona/y:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry