reklama
A ja Wam powiem, że nasza rosnąca waga niejednokrotnie spędza nam sen z powiek, ale moja znajoma urodziła w czerwcu synka, przytyła przez ten czas bagatela 30kg!!!!!!!!!
No i ostatnio ją spotkałam i właśnie mi oświadczyła, że te 30 kg ma już za sobą i waży dokładnie tyle ile przed ciążą. Więc da się.
Jeszcze jedna ważna informacja - kumpela nie karmiła małego piersią
No i ostatnio ją spotkałam i właśnie mi oświadczyła, że te 30 kg ma już za sobą i waży dokładnie tyle ile przed ciążą. Więc da się.

Jeszcze jedna ważna informacja - kumpela nie karmiła małego piersią
M
MariaOla
Gość
Lorien .... pochwal się ile przytyłaś, bo mnie te chudziaki denerwują ;-)
aph
Mamy styczniowe 2007 Mama Roberta 24.12.06
moja waga stoi w miejscu mam 9 - 9,5 kg na plusie i tak od 3 tygodni. mam nadzieje, ze dzidiza rosnie. 

aph
Mamy styczniowe 2007 Mama Roberta 24.12.06
Skakanka, to mnie uspokoilas, bo juz sie zastanawialam nad tym. 

Na ostatniej wizycie u gina spotkałam pewną kobietkę, która jest w 14 tc - drugiej ciąży. W pierwszej przytyła coś koło 30 kg, a teraz wygląda jak modelka 
Byłam w wielkim szoku jak to usłyszałam. Wiec zgadza się, można schudnąć i wyglądać superancko po urodzeniu dziecka. Także dziewczyny nie przejmujćie się wagą ;-)
Ja choćbym bardzo chciała to i tak nie przytyję za dużo. Po prostu nigdy nie miałam skłonności do tycia

Byłam w wielkim szoku jak to usłyszałam. Wiec zgadza się, można schudnąć i wyglądać superancko po urodzeniu dziecka. Także dziewczyny nie przejmujćie się wagą ;-)Ja choćbym bardzo chciała to i tak nie przytyję za dużo. Po prostu nigdy nie miałam skłonności do tycia

reklama
Skakanka
Mamy styczniowe 2007 Mama wyrodna;-)
Monika to Ci zazdroszczę,że nie masz skłonności i skąd ta buźka
u Ciebie;-)Ja nie wiem czy udałoby mi się zgubić wszystkie 30kg, dla mnie zdecydowanie za dużo, 20 to maks. Chyba,że po prostu duża część z tych kilogramów to zatrzymana woda to też inaczej bo to się traci od razu po porodzie co innego sam tłuszczyk...
u Ciebie;-)Ja nie wiem czy udałoby mi się zgubić wszystkie 30kg, dla mnie zdecydowanie za dużo, 20 to maks. Chyba,że po prostu duża część z tych kilogramów to zatrzymana woda to też inaczej bo to się traci od razu po porodzie co innego sam tłuszczyk...Podobne tematy
- Odpowiedzi
- 8
- Wyświetleń
- 4 tys
- Odpowiedzi
- 5
- Wyświetleń
- 2 tys
Podziel się:

A myślałam, że po moim ostatnim obżarstwie przybędzie mi zdecydowanie więcej ;-)