reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Nasza waga

Skakanka ta buźka :no: miala dotyczyć tego, że w ciąży powinnam troszkę więcej przytyć, a tu nic. Już jakiś czas temu zaczęłam się martwić tą moją niską wagą, że może przez to dzidzia będzie mała. Ale ginek mnie pocieszył i stwierdził, że przyrost wagi kobiety w ciąży nie koniecznie musi świadczyć o tym jakie duże i ciężkie urodzi się maleństwo. Za to mi łatwiej będzie zgubić przybrane kilogramy :tak:;-) Miły z niego człowiek ;-)

reklama
Monika nie masz się czym przejmować:tak:przecież synek dobrze przybiera na wadze(ile waży teraz?).Już kiedyś pisałam,że koleżanka przybrała 10kg a jej synek ważył 4kg:tak::tak:

Monika nie masz się czym przejmować:tak:przecież synek dobrze przybiera na wadze(ile waży teraz?).Już kiedyś pisałam,że koleżanka przybrała 10kg a jej synek ważył 4kg:tak::tak:

Nie wiem ile teraz waży. Lekarz mi nie mówił, a ja patrząc na USG skupilam się na tym jak on fajnie oddycha i czy dobrze bije mu serduszko :zawstydzona/y: i zapomniałam się go zapytać o wagę :zawstydzona/y::-( Trąbka jestem. Ale akurat bardziej interesowało mnie czy jest zdrowy niż jego waga ;-) A lekarz rzekł, że wszystko jest w jak najlepszym porządku :tak::-D:laugh2: To mi wystarczy :-)

No właśnie Monika:-)
Ciekawe ile Lorien przytyła,że się nie chce pochwalić;-)?pewnie z 30kg:-p;-);-);-);-)

Aha, ja do tej pory 13kg, jem wszystko na co mam ochotę,zwłaszcza na czekoladę, za którą normalnie nie przepadam i pewnie dzięki Natalce nie przybrałam więcej:-D

Lorien <peace>;-)mam nadzieję,że nie jesteś na mnie zła:eek:;-)haha

Na usg wyszło ostatnio,że Martusia waży 2619gram ale usg nie jest dokładne, dopiero waga w szpitalu pokaże:-)

reklama
Ciekawa jestem ile waży moja dzidzia:confused::confused: Mam nadzieje że 27.12 na wizycie w końcu doczekam się USG :wściekła/y: A swoją drogą to po macaniu brzuszka moja pani ginekolog powiedziała że dzidzia duża:tak: jak to stwierdziła to nie mam pojęcia :no::confused:No mam tylko nadzieje że nie przyjdzie mi rodzić małego gigancika :szok: Bo podobno drugie dziecko zazwyczaj jest większe od pierwszego (tak słyszałam) a moja Sandrunia urodziła sie 3900 :-) To ile może ważyć drugie dziecko skoro rzekomo rodzą się większe :szok::szok::szok::szok::confused::confused::confused::szok::szok::szok::szok: Mam nadzieje że to tylko takie gadanie, bo inaczej to się namęczę żeby wydać dzidzię na świat :baffled:

Do góry