reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Nasza Waga

a mnie i Kotu wydaje się że schudłam, może nie w kilogramach, wagi nie mam to nie stwierdze, ale buzia mi wróciła do pewnych pociągłosci i tak jakos inaczej wygladam w ramionach. Mam wrażenie, że moja endokrynolog przesadziła z euthyroxem i to dlatego nie moge spać i chudne... ehhh i co teraz? wizytana 4 kwietnia, do tego czasu pewnie sie wszystko wyrówna z tym euthyroxem :(

reklama
A mi od początku roku obwód brzucha właściwie się, nie zmienił :zawstydzona/y: ale byłam ostatnio na USG i lekarz twierdził,że wszystko OK

Goździczek ja to niestety nie byłam chudzielcem i ciężko mi waga spada, więc od wczoraj stwierdziłam zero słodyczy. No chyba że wniedzielę :))

Jolka111 jak Ty to robisz? Ja mam wrażenie, że najpierw jest mój brzuch, potem ja :)) Wszyscy mnie pytają czy już niedługo :)))) Nawet nie chcę sobie wyobrażać jak będę wyglądać za 3 miesiące

Wkleajm zdjęcia dla porównania. Myślę, że na tym nowszym, to chyba po prostu brzuch się bardziej "rozlał"
Ale co tam moja mama i tak mówi, że z Juniorem tak wyglądałam jak szykowałam się do porodu :-D

A na drugim zdjęciu widać rozstęp-pamiątkę po Juniorze

Dziewczynki
bałam się tu wejść ale widzę że mieszczę się w standardach. Miałam nadzieję, ze uda mi się wyrobić w tym 'plus 12' w całej ciąży, ale teraz widzę że to niewykonalne. Jeszcze trzy miesiące i trzy kilo. Pomarzyć mogę :baffled: Ostatnio kilogram to mie w tydzień przybył :szok:

No na peano coś tam ci przybyło w pasie Jola, aczkolwiek kształtny to faktycznie niewielki masz domek w brzusiu, przynajmniej ci cięzko nie jest hihih a wagowo jak ci się to prezentuje?

Narazie 2,4kg na plusie i myślę, że nie mam co szaleć, bo mam dwa skrzywienia kręgosłupa i duża waga w tej sytuacji mogłaby być problemem. Lekarz się nie czepia więc chyba wszystko ok.
Za to biust tak mi się powiększył, że szybko musiałam kupić nową bieliznę i właśnie czekam na dostawę ;-)

Jolka, przez cała ciążę +2,4 kg?? Jak ty to robisz kobieto?? Ja chyba musiałabym nic nie jeść. Szczęściara - jak urodzisz to pewnie będziesz jeszcze do tyłu w porównaniu do wagi sprzed ciąży:szok:

reklama
Do góry