reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Nasze brzuszki <3<3<3

Polianna - ja mam taka sama wage wzrost 172 ale mam wrazenie ze Ty szczuplej wygladasz. Moze to dlatego ze ja mam troche lat wiecej.

Dziewczynki piekne macie brzuszki☺. Moj tez troszke nizej niz np. u polianny

reklama
Aluniawidz - to po prostu ustawienie się pod światło gdy słonce świeciło, aparat lustrzanka (żaden profesjonalny) i manualne ustawienie parametrów. No i mąż,którego trzeba było nauczyć jak ma cyknąć fotę ;)
Ja się zajmowałam fotografią więc pewnie mi łatwiej.
Mówię Wam kobitki, że ja od 2 dni brzuch po ziemi ciągnę (jak siedzę to opiera się na nogach). Młoda sie pewnie obniżyła.

Ale duzo zdjec ;)

Poliana bardzo apetyczny masz ten brzuszek :))

Schauma my na tym samym etapie a ty taka chudzienka jestes i brzuszek zgrabny :000

Martita tb tylko brzuszek rosnie piekny i bez rozstepow :)

Polianna pamiętam że w pierwszej ciąży to mi się obniżył brzuch w ciągu jednej nocy więc wierzę, że w ciągu tygodnia mógł się dużo zmienić.

Ja w pierwszej ciąży przytyłam 12 kg, ale po porodzie zeszło mi tylko 5 kg a z resztą musiałam się męczyć i 5 kg zgubiłam a 2 zostały. Cały czas karmiłam piersią więc nie chciałam jakiś diet restrykcyjnych stosować, więc raczej na ćwiczenia stawiałam. A jak skończyłam karmić to od razu zaszłam w ciażę no i już mi się nie udało powrócić do wagi sprzed pierwszej ciąży.Teraz ważę 74 kg (zaczynałam z 64kg przy wzroście 171cm) i raczej na +12 nie ma szans się skończyć.

polianna ale piękne zdjęcie! przepięknie wyglądasz, wogóle nie widac tych kilogramów naprawdę :)

schauma jej, Ty tez masz taki malutki brzuszek, ślicznie! :)

Martita ale zgrabnie! :) bardzo ladnie :)

Z wagą to się nie przejmujcie :D (przynamniej ja się cieszę na te 9-10kg) dlatego, że przy pierwszej córce przytyłam 25kg. Zaczęłam od 63kg skończyłam blisko 90 :o
O dziwo niedługo po porodzie miałam tylko kilka kilogramów na plusie.
Przy Lilce przytyłam ok 19-20kg, chwile po porodzie byłam chudsza niż przed.

reklama
Ale piękne brzusie, u żadnej nie widzę rozstępów.
Polianna ja tez czuje moje maluch na kolanach, mocno napierają. Dzisiaj wlasnie mowila ze jak tak mocno czuje to jak leze to z pupa u góry żeby troche odciążyć.
Martita a drugie imię gdzie robisz? ;)

Do góry