reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Nasze brzuszki <3<3<3

reklama
Dzieki dziewczyny, ja mam juz 15 na plusie, wiec jak najbardziej bedzie z czym walczyc, szczegolnie ze całe życie jestem na diecie i u mnie w tym roku trzydziecha wiec tez najmlodsza pierworodka nie jestem, ale najważniejsze, ze sie udalo tak daleko dotrwac i oby bylo ok do konca :-)

Dziewczyny ale super wygladacie ;-) coraz częściej widać że dziewczyny dopiero ok trzydziestki decydują się dzidzi. Ja pierwsze miałam w wieku 28 lat, w tym roku 34 :-( powiem wam że widzę po sobie ze gorzej radzę sobie z ciąża niż mając 28 lat i że dla mnie to już chyba ostatni dzwonek był.

Tyśka, sweetka śliczne jesteście brzuchatki :) Sweetka, często się zdarza, że kobiety zachodzą w upragnioną ciążę jak już brakuje im nadziei :) Co do wieku, to ja Maje urodziłam w wieku 24 lat i to była wpadka o ile można mówić o wpadce w małżeństwie :)

Dziewczyny super brzuszki :D
Ja w tym roku skończę 27 ale nie pamiętam juz prawie jak to jest miec energie i sily tak jak przed ciaza. I w sumie ciesze sie ze sie zdecydowalismy na dziecko teraz, poczatkowo planowalismy zaczac sie starac dopiero za jakis rok... i tez mieliśmy na wzgledzie najpierw kredyt i mieszkanie, praca juz byla. I w koncu jak zaczelismy dzialac z mieszkaniem to udalo sie sprawnie zalatwic formalnosci i postanowiliśmy ze dluzej nie ma na co czekać z wlasnym malenstwem skoro oboje usmiechamy sie jak glupi do dzieciaczkow na ulicy ;) My znowu nie mamy slubu wiec wiekszosc mysli ze zaliczylismy wpadkę :p A niech myślą :D

Ostatnia edycja:
reklama
A ja mam 30stke za dwa tygodnie, zawsze chciałam się z dwójką dzieci do 30-stki uwinąć, ale raczej nie będzie mi dane. Chociaż szanse są :) Ale lepiej żeby maluszek jeszcze posiedział w brzuszku.

Do góry