reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze brzuszki - LISTOPADOWE mamusie , zdjecia! :)

Oto nasz domek Leonka :)
Obraz 042.jpgObraz 048.jpgObraz 046.jpg

Załączniki

• Obraz 042.jpg
    Obraz 042.jpg
    27,9 KB · Wyświetleń: 76
  • Obraz 048.jpg
    Obraz 048.jpg
    22,4 KB · Wyświetleń: 79
  • Obraz 046.jpg
    Obraz 046.jpg
    24,8 KB · Wyświetleń: 78
reklama
ale wam zazdroszcze macie takie sliczne okraglutkie brzuszki :) u mnie jak ktos nie wie ze jestem w ciazy to sie nie skapnie po brzuchu - jeszcze z tym sie nie spotkałam

Melonowa witaj w klubie ... U mnie też prawie nie widać brzuszka... Fakt rośnie z tygodnia na tydzień ale szału nie ma... Nawet zaczęłam się zastanawiać czy wszystko jest ok bo ostatnio lekarz mnie nastraszył że mam nisko łożysko.... ehh dobrze że 17 mam wizytę bo zwariuje....

Dziewczyny gratuluje pięknych, dużych, okrąglutkich brzuszków :)

reklama
no ja tak mam avocado :) teraz praktycznie maluni brzuszek a jak sie klade juz spac to mam problem ze wstaniue i obróceniem na druga stronę hehe :-D

Do góry